Arkadaşlar her türlü ekipmanim var sadece kasa icin öneriye ihtiyacım var. RTX4090 ve 13900kli sistem kurmak istiyorum parca önerilerini marka, model ile birlikte yaparsaniz sevinirim.
AMD istemiyorum, sizden ricam sadece Intel üzerinden tavsiye verin.
Asus NVIDIA GeForce RTX 4090 ROG Strix OC ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING 24 GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En ucuz Intel i9-13900KF Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i9-13900KF Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci özelliklerini incele, 18.014,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus ROG Strix Z790-F Gaming WIFI 7800 MHz (OC) DDR5 Soket 1700 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
HX1500i 1500W 80+ Platinum Dijital Tam Modüler 140mm Fanlı Güç Kaynağı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
En ucuz Corsair Obsidian 1000D Super Tower Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Obsidian 1000D Super Tower Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 18.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İleriye dönük yükseltmeye açık, 4k'da 100 FPS üstü performans gösterebilecek, oldukça serin çalışabilecek bir PC topladım. Çoğu kişi bu fiyatları PC'ye vermek istemiyor ama böyle bir sistem toplayabilen arkadaşlar, yıllar boyunca yüksek performansta PC kullanabilecekler.
Sistemde kafanıza takılan bir şeyler varsa sormaktan çekinmeyin. Ayrıca monitör olarak elinizde ne var bilmek isterim.