150 bin TL sistem toplama

Bütçe
150000

Wom

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba monitör hariç 150.000₺ bütçem var ve güzel bir sistem kurmak istiyorum, daha önce hiç sistem kurmadım dolayısıyla pek bir bilgim yok, sizden ricam bana iyi sistem önerilerinde bulunmanız. İşlemcisi Intel ve ekran kartı NVIDIA olursa daha iyi olur, şimdiden teşekkürler.Hazır sistem varsa bildiğiniz güzel onlarda bakarım yeterki güzel olsun.

Son düzenleme:

Hocam 150k ile sistem toplayan birisi sistemi ne için toplayacağını detaylıca söyler. Gerçekten 150k ya sistem toplayacağınızı düşünmüyorum ama toplayacaksanız, RTX 4090 i9 14. nesil 32 GB 6000MHz RAM düşünebilirsiniz.

5000 serisini bekleyiniz.

5000 serisi çıktı hocam haberiniz olsun.

RTX 5080 veya RTX 4090 sistem toplanabilir çok rahat bir şekilde beyaz güzel bir sistem toplayalım mı size.

5000 serisi çıktı hocam haberiniz olsun.

RTX 5080 veya RTX 4090 sistem toplanabilir çok rahat bir şekilde beyaz güzel bir sistem toplayalım mı size.
Hocam gerçekten çok iyi olur ben çok anlamıyorum anlayan birilerinin bilgisine ihtiyacım var.

Dediğim gibi bütçemi yeni ayarladım ve işin doğrusu çokta bu işlerden anlamıyorum bilgisayarı en çok oyun oynamak için kullanacağım bunun yanında seneye bilgisayar müh. bölümüne başlayacağım şuan hazırlık okuyorum oynadım oyunlarda elden ring ,rdr2 ,gta5 vs.

Dostum öncelikle yardımcı olurum tabii ki de ama teker teker alsan ekipmanları bir yerde kurdurabilir misin veya kendin kurabilir misin yoksa hazır sistem atacağım direkt nasıl ne istersin.

CPU: 9800x3d
GPU: 5080
Anakart: MSI MAG X870E Carbon Wi-Fi
Ram: XPG Lancer 2x32 64gb 6000mhz cl30
SSD: Samsung 990 pro 2tb
Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360
PSU: FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 PCle5.0 1200w Platinum
Kasa: Lian Li O11 Dynamic Evo

Not: 147.5k tutuyor. High-end bir sistem oldu. Söylediğim sıvı soğutucunun radyatörü kalın her kasaya uymuyor. Ben uyduğunu hatırladığım kasayı önerdiğim. Siz dilerseniz zevkinize göre parçalarınızın sığabileceği kasa bakabilirsiniz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Dostum öncelikle yardımcı olurum tabii ki de ama teker teker alsan ekipmanları bir yerde kurdurabilir misin veya kendin kurabilir misin yoksa hazır sistem atacağım direkt nasıl ne istersin.
Güvendiğim bir bilgisayarcı var ona kurdurabilirim önemli değil kurulma işi

Çok teşekkür ederim desteğiniz için eğer sistemi bozmuyorsa işlemciyi intelin 9 serisi ile değiştirebilir miyim veya başka hangi modellerle uyum sağlar sistem

Son düzenleme:
Rica ederim. İnteli boşverin hocam. İntel sizin bildiğiniz eski intel değil. 9800x3d üstüne bir oyun işlemcisi yok şu an piyasada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…