150 bin TL sistem toplama

CeboliMan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
"Remember, switching to your pistol is always faster than reloading..."
Merhaba. Sonunda kendime iyi bir PC alacağım. Yaklaşık 150k bir bütçem var. Gaming Gen TR'de bu sistemi buldum. Ayrıca sistemi şöyle de bir monitör alacağım. Sizce iyi midir yoksa başka bir şey mi yapayım?

Merhaba. Sonunda kendime iyi bir PC alacağım. Yaklaşık 150k bir bütçem var. Gaming Gen TR'de bu sistemi buldum. Ayrıca sistemi şöyle de bir monitör alacağım. Sizce iyi midir yoksa başka bir şey mi yapayım?

Öyle bir monitöre bence gerek yok daha ucuza OLED'lere yönelebilirsiniz Samsung G6 OLED eğitim indirimi ile alınabilir

Çölde susuz kalmış adama su markası sorulmaz hocam bundan iyisi şamda kayısı.

Öyle bir monitöre bence gerek yok daha ucuza OLED'lere yönelebilirsiniz Samsung G6 OLED eğitim indirimi ile alınabilir.

Fast IPS gerçekten çok zevkli ve renkleri mükemmel bende de ASUS ROG vardı gerçekten laptoptan 60 Hz VA panel diye herhalde geçtiğim için gözüm sanki hiç renk görmemiş gibi hissettim

Çölde susuz kalmış adama su markası sorulmaz hocam bundan iyisi şamda kayısı.

Fast IPS gerçekten çok zevkli ve renkleri mükemmel bende de ASUS ROG vardı gerçekten laptoptan 60 Hz VA panel diye herhalde geçtiğim için gözüm sanki hiç renk görmemiş gibi hissettim

OLED çok daha iyi renk bakımından

Peki sistemden azıcık kısıp 2 monitör mü alayım yoksa böyle iyi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı