150 bin TL'ye 250 CC motor önerisi

kaanyrdgl

Hectopat
Merhaba uzun süredir 125CC kullanıyorum artık 250 CC'ye geçmek istiyorum. Malum bu piyasada ikinci el düşünüyorum, 150k kadar bütçem var. Daha çok cross ve naked seviyorum ve boyum 187 motorun altımda küçük kalmasını istemiyorum, aklımda birçok motor var bazıları şunlar;

Honda CRF 250 l (20-30k km)
Bajaj Pulsar ns 200.
Bajaj Pulsar N250.
CFMOTO nk 250.
Kawasaki Z250SL.

Nk 250'de gözüm var aslında ama Çin malı olduğu için korkuyorum. Ayrıca crossları da çok seviyorum fakat bütçem iyi bir Cross'a el vermiyor. Yamaha wr 125 r da düşünüyorum.

Dominar 250 düşünür müsünuz hem tip hem de gidiş olarak güzel sayılabilir bence.

Bütçe arttırıp temiz MT-25 R-25 arayabilirsin.

Yazdıklarından Nk'yı tavsiye ederim. Güzel, deli gibi torklu motor.
İkinci el mt 25 almaktan korkuyorum açıkçası. Racing de pek sevmiyorum. NK da gerçekten hoşuma giden bi motor dediğiniz gibi çok güzel torku var Çinli olmasından korkuyorum sadece.

Binme canlı görme şansınız olursa bence bu bütçede çok güzel tercih. Tabii ki renkler ve zevkler.
Daha önce kısa bir sürüşüm oldu fakat beni çok tatmin etmedi çok ağır geldi. Başka bir tavsiyeniz var mı?

NS200 veya Dominar 250 çok mantıklı tercihler bence.

MT25'e pek bulaşılmıyor ikinci elde gerçekten temiz süren insan az.
Nk her şeyi tamam olsa bile ikinci elde 80 90 bin civarına bile hızlı bir pazarda değiller.
Sonuçta alınca satmayı da düşünmek lazım.
Ayrıyeten hem parça zor bulunması hem de parça fiyatları nk ya göre çok uçuk bence.
Ns biraz daha hafif ama aradaki 50CC farkı da bence Dominar hissettiriyor. Alıştıkça ağırlığı tolere edilebilir seviyede bence. Tabii ki iyi araştırın ama bu fiyat bandında en iyi seçenek o gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…