150 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
150.000 - 155.000

efedmr2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 150-155 bin lira bütçem var. Bu bütçe içerisinde 4K monitör de dahil. Sadece oyun oynamak için arada sırada yayın vs düşünüyorum. Monitör önerilerinizi ve sistem. Önerilerinizi de bekliyorum. Ben bir sistemi oluşturdum fakat sizin de önerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Sistem hakkında yorum yaparsanız da sevinirim.

Monitör;

Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini de yazabilirler.

Arkadaşlar 150-155 bin lira bütçem var. Bu bütçe içerisinde 4K monitör de dahil. Sadece oyun oynamak için arada sırada yayın vs düşünüyorum. Monitör önerilerinizi ve sistem. Önerilerinizi de bekliyorum. Ben bir sistemi oluşturdum fakat sizin de önerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Sistem hakkında yorum yaparsanız da sevinirim.

Monitör;

Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini de yazabilirler.

Attığınız monitörü gördüm de 32 inç büyük mü olur acaba sistem güzel bu arada elinize sağlık.

O konu sahibinin bileceği iş bence de büyük.

Hazır sistem önerme hocam bu bütçede yan bileşenler çok düşük kalıyor bu bütçede.

Ayrı ayrı alıp sistemi sıfırdan kurmakla uğraşamam ve bilgim de yok. Güvendiğim biri de yok. Onun dışında güzel sistem gibi duruyor. Monitör olarak OLED güzel ama yanık ve uzun süreli performansından ötürü biraz korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı