Arkadaşlar 150-155 bin lira bütçem var. Bu bütçe içerisinde 4K monitör de dahil. Sadece oyun oynamak için arada sırada yayın vs düşünüyorum. Monitör önerilerinizi ve sistem. Önerilerinizi de bekliyorum. Ben bir sistemi oluşturdum fakat sizin de önerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Sistem hakkında yorum yaparsanız da sevinirim.
Monitör;
ASUS 27" TUF GAMING XG27UCS 1Ms 160Hz 4K FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING XG27UCS 1Ms 160Hz 4K FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini de yazabilirler.
Attığınız monitörü gördüm de 32 inç büyük mü olur acaba sistem güzel bu arada elinize sağlık.Toplamda 160k bütçeni 5K geçiyor. Monitör olarak daha iyi öneriler gelebilir.Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid Tower E-Atx Kasa (G99.LAN3RX.00)
AKAK0LLI0039 - Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid Tower E-Atx Kasa (G99.LAN3RX.00)pckolik.com.tr
Attığınız monitörü gördüm de 32 inç büyük mü olur acaba sistem güzel bu arada elinize sağlık.
PARDUS-5080 / AMD Ryzen 7 7800X3D TRAY / MSI GeForce RTX 5080 16G INSPIRE 3X OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – NVIDIA GeForce Now Ultimate 1 Aylık Hediye - ARC Raiders Hediyeli
PARDUS-5080 sistem tavsiyesidir. MSI RTX 5080 ve AMD Ryzen 7 9700X ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Çokta kötü değil bence.O konu sahibinin bileceği iş bence de büyük.
Hazır sistem önerme hocam bu bütçede yan bileşenler çok düşük kalıyor bu bütçede.
Toplamda 160k bütçeni 5K geçiyor. Monitör olarak daha iyi öneriler gelebilir.Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid Tower E-Atx Kasa (G99.LAN3RX.00)
AKAK0LLI0039 - Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid Tower E-Atx Kasa (G99.LAN3RX.00)pckolik.com.tr
Ozaman attığımı kafanıza göre özelleştirip alın hocam.Ayrı ayrı alıp sistemi sıfırdan kurmakla uğraşamam ve bilgim de yok. Güvendiğim biri de yok. Onun dışında güzel sistem gibi duruyor.
O zaman attığımı kafanıza göre özelleştirip alın hocam.
Toplamda 160k bütçeni 5K geçiyor. Monitör olarak daha iyi öneriler gelebilir.Lian Li Lancool III Siyah RGB Mid Tower E-Atx Kasa (G99.LAN3RX.00)