Mouse bozulduğu için arıyordum, karşıma bu konu çıktı. Umarım 2-3 ay sonra alabilirim. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden almak istiyorum, garantinin kolay olması için.
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mouse bozulduğu için arıyordum, karşıma bu konu çıktı. Umarım 2-3 ay sonra alabilirim. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden almak istiyorum, garantinin kolay olması için.
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Garip, 1-2 haftadır Hepsiburada'da N11'de Gittigidiyor'da Trendyol'da hepsinde DEY Elektronik satıcısı 99 TL'ye satıyor, güvenilir bir satıcı arkadaşım da buradan aldı 1 hafta önce sorunsuz geldi. Akakçe'de bir sıkıntı var galiba.
Gigabyte Aorus M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.