150 gram protein tozu ideal mi?

yusuf113X

Decapat
Daha fazla  
2 buçuk aydır sıkı spor yapıyorum. İlk başladığımda 20 şınav çekebiliyordum şimdi 60 ama vücutta çok az gelişme var. Protein tozunu başlasam mı, 150 gram iyi mi? Aklımda öyle hayvanı bir şey olma yok.

2 buçuk aydır sıkı spor yapıyorum. İlk başladığımda 20 şınav çekebiliyordum şimdi 60 ama vücutta çok az gelişme var. Protein tozunu başlasam mı, 150 gram iyi mi? Aklımda öyle hayvanı bir şey olma yok.

Öncelikle 2 buçuk ayda çok az gelişme var demenizden protein tozuna başlamak olarak söylemenizden 150 gram ne (günlük mü 150 gram kutu mu) olduğunu belirtmemenizden ve steroid kullanmadan zaten hayvani bir şey olmayacağınızı (heleki hızlı bir şekilde) hem yaşınızın küçük olduğunu hem de konuyu hiç araştırmadığınızı anlıyorum şimdi cevabı vereyim 150 gramlık kutu alacaksan günde bir ölçek kullanırsan sadece 6 gün gider yani 150 gram protein tozu 6 ölçektir ayrıca protein tozu almanız sizin ilerlemenizi çok az etkiler zaten 2 buçuk ayda 60 şınav çekebiliyorsan (tabii formun düzgünse) kilon çok azdır zaten protein ihtiyacını annenin yaptığı yemeklerle karşılarsın kardeşim suplementlerin hiçbiri seni aşırı şekilde ilerletmez.

150 gram az bence. Alacaksan minumum 400 500g al. Hem servis başı fiyat daha ucuza gelir. Az gramajlı alınca servis başı fiyatta artıyor aklında bulunsun. Bütçemde sıkıntı yok diyosan HIQ bütçem az diyorsan Protein Ocean alabilirsin.

150 gram derken günlük mü 150 gram? Kutu halinde ise sanırım Fellas'tan bahsediyorsunuz, tavuk protein olarak daha fazla alınıyor ayrıca amino asitler de cabası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı