Çözüldü 150 MB GTA 5 nasıl oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Osman Avcı diye bir şahsın videoları var. 50 MB GTA 4, 250 MB GTA 5 tarzı videoları var. Videoda oyunları açıp oynuyor. Bu nasıl oluyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Edit: Yaş kısıtlamalarını kendisi koymuş, videoda bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Külliyen yalan. GTA 4'ü kimse 43 MB'a sıkıştıramaz. Bırakın artık bu tür yalancıların videolarına prim vermeyi.
150 MB indiriyorsun, kurulum yapınca 75-100 GB oluyor.
Yani Ultra sıkıştırılmış halini indiriyorsun.
GTA 5'de sadece animasyonlar 10 GB (?) falan zaten.

GTA4'ü indirmiştim, çok sıkıntılı. Bilgisayarının ekran kartını falan tanımıyordu, çok uğraştırıyordu. Buglı bir şey.

Bunlar yalan
150 MB indiriyorsun, kurulum yapınca 75-100 GB oluyor.
Yani Ultra Sıkıştırılmış halini indiriyorsun.
GTA 5'de sadece animasyonlar 10 GB falan zaten.

20 saniyede kuruluyor. GTA'yı denemiştim garip bir şekilde ama açılmıyor, milyon tane patch kuruyosun zaten. Onlar daha uzun sürüyor, gereksiz.

Muhtemelen yalan veya önce dosyayı indiriyorsunuz, dosya da internetten tekrar kurulum yapıyor.

20 saniyede kuruluyor. GTA'yı denemiştim garip bir şekilde ama açılmıyor, milyon tane patch kuruyosun zaten. Onlar daha uzun sürüyor, gereksiz.
Aynen. Oyunun indirmesi 20 saniye, Fitgirl (Sıkıştırılmış dosyanın kurulumu) ortalama 6-8 saat falan sürüyor. Ek olarak normal oyuna kıyasla daha fazla ani donmalar oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…