150 metre ADSL kablo sıkıntı yaratır mı?

QxyBaron

Kilopat
Merhabalar. Evime internet bağlattıracağım ve ankastre kutusu evime 150 metre civarı uzaklıkta CAT5 kablo kullansam herhangi bir sıkıntı olur mu bağlantı da hızda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Kaliteli kablo kullanılmalı iletken ne kadar kalın olursa okadar daha az hat düşümü yaşanır CAT 5 kablo maks. 100 metre destekliyor tavsiyem CAT 6 çektirmek ve kullanılmayan kabloları topraklamak.

Kablo evin dışından dolanacaksa CAT6 alman daha sağlıklı olur. Veri kaybına gelecek olursak, kablo alırken ucuz ürün almaman gerekiyor. Örnekle açıklayayım, internette 1.5 X 2 hoparlör kabloları türlü fiyatlardan satılıyor ve bunların neredeyse %90'ı 1.5 X 2 adı altında satılan 1 X 2 kablolar yani kablo olayında paradan kısmaman gerekiyor. Ayrıca emin değilim ama kabloyu evin dış cephesinden dolandıracaksan cezası var diye biliyorum.

Tavsiye edebileceğin marka vs var mı ?
Çevre gürültüsüne dayanıklı bir kablo seçimi yapmalısın. Ayrıca o mesafede çok az da olsa kayıp olabilir.
Ben fazla indirme yükleme yapmıyorum oyunlardaki Ping’imde dalgalanma olmasın yeterli benim için

Tavsiye edebileceğin marka vs var mı?

Ben fazla indirme yükleme yapmıyorum oyunlardaki ping’imde dalgalanma olmasın yeterli benim için.

Marka tavsiyesinden ziyade güvenilir bir elektrikçiden veya kamera güvenlik sistemi kuran firmalardan almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…