Badjii Decapat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 3 1 Ocak 2019 #1 Merhabalar, maksimum 150 lira bütçem var. Aklımda Corsair Harpoon ve Coolermaster Lite S var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynuyorum.
Merhabalar, maksimum 150 lira bütçem var. Aklımda Corsair Harpoon ve Coolermaster Lite S var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? CS:GO, PUBG gibi oyunlar oynuyorum.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #2 Bütçenizi biraz artırabilirseniz şunu tavsiye ederim: https://urun.gittigidiyor.com/bilgi...Aq7fEALw_wcB&gclsrc=aw.ds#product-seller-info İki mouse arasından tercih edecekseniz ikisini de denemedim ama bence hem ergonomi hemde tasarım olarak Harpoon daha iyi gibi gözüküyor.
Bütçenizi biraz artırabilirseniz şunu tavsiye ederim: https://urun.gittigidiyor.com/bilgi...Aq7fEALw_wcB&gclsrc=aw.ds#product-seller-info İki mouse arasından tercih edecekseniz ikisini de denemedim ama bence hem ergonomi hemde tasarım olarak Harpoon daha iyi gibi gözüküyor.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 1 Ocak 2019 #3 Harpoon kullanıyorum, öneririm. Corsair Harpoon 6000 Dpi Rgb Gaming Mouse (CH-9301011-EU) | Corsair | Yılbaşı Kampanyası Corsair Harpoon RGB Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Harpoon kullanıyorum, öneririm. Corsair Harpoon 6000 Dpi Rgb Gaming Mouse (CH-9301011-EU) | Corsair | Yılbaşı Kampanyası Corsair Harpoon RGB Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Badjii Decapat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 3 1 Ocak 2019 #4 Şuan Motospeed V40 kullanıyorum. Hem fiyat hem de tasarim açısından ben de Harpoon'u beğendim. Gameekstra ne kadar güvenilir?
Şuan Motospeed V40 kullanıyorum. Hem fiyat hem de tasarim açısından ben de Harpoon'u beğendim. Gameekstra ne kadar güvenilir?
D death1ron Kilopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #5 Badjii dedi: Şuan Motospeed V40 kullanıyorum. Hem fiyat hem de tasarim açısından ben de Harpoon'u beğendim. Gameekstra ne kadar güvenilir? Genişletmek için tıkla... Gameekstra güvenilir site. Ben monitör almıştım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Badjii dedi: Şuan Motospeed V40 kullanıyorum. Hem fiyat hem de tasarim açısından ben de Harpoon'u beğendim. Gameekstra ne kadar güvenilir? Genişletmek için tıkla... Gameekstra güvenilir site. Ben monitör almıştım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 1 Ocak 2019 #6 GameEkstra Kadıköy mağazasından Logitech G410, Logitech G502 ve Corsair Dark Core RGB aldım. İnternet mağazasından ise Corsair Harpoon satın aldım. Şuana kadar sorun yaşamadım.
GameEkstra Kadıköy mağazasından Logitech G410, Logitech G502 ve Corsair Dark Core RGB aldım. İnternet mağazasından ise Corsair Harpoon satın aldım. Şuana kadar sorun yaşamadım.
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 1 Ocak 2019 #7 GameEkstra güvenilirdir, siparişinizi sorunsuz verir ama sipariş sonrası durumları berbata sürükler. Sipariş sonrası ilgiyi baya bir düşürüyorlar.
GameEkstra güvenilirdir, siparişinizi sorunsuz verir ama sipariş sonrası durumları berbata sürükler. Sipariş sonrası ilgiyi baya bir düşürüyorlar.
Badjii Decapat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 3 3 Ocak 2019 #8 Teşekkürler şimdi sipariş veriyorum İzlenimlerini buraya yazarım ürün elime ulaşınca.