Dostum diğerini bilmem ama Game Power bane kullanıyorum. 1 yıl oldu olağan dışı hor davranmama ragmen en ufak boya kalkması vs olmadı. Mouse gayet yeterli kalitede ama düşük DPI'da oyunlar oynayacaksan kesinlikle takılır. Mouse ani dönüşlerde başka bir eksi yanı bulamadım. Bir de 1 saat sonra falan terleme yapıyor haberin olsun.
Logitech G G203 Lightsync Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Black fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech G G203 Lightsync Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Black en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Logitech G G203 Lightsync Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Black fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech G G203 Lightsync Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Black en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Dostum diğerini bilmem ama Game Power bane kullanıyorum 1 yıl oldu olağan dışı hor davranmama ragmen en ufak boya kalkması vs olmadı mouse gayet yeterli kalitede ama düşük DPI'da oyunlar oynayacaksan kesinlikle takılır mouse ani dönüşlerde başka bir eksi yanı bulamadım bir de 1 saat sonra falan terleme yapıyor haberin olsun.
Teşekkürler hocam CS:GO'yu 800-1000 DPI veya alıştığım DPI'da oynayacağım sıkıntı çıkar mı? Terleme sorununu ise USB ile küçük masa fanları var onlar iş görür mü hocam.
Sensör farkı diye bir gerçek de var bu arada. Logitech her zaman bir adım öndedir ve G102 RGB'yle çok hoş duruyor. Fazla tuş yok, sade ve ele oturuyor. Daha ne olsun.
Bloody T60 LK Optik Multi Core Metal Ayak 4000CPI Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!