150 TL civarı işlemci soğutucu seçimi

370063

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi bir soğutucu arıyordum ve şunları buldum:

Bu linkteki soğutucu tek fanlı, çift bakır borulu, 89 lira: GAMETECH FREEZER HD1.0 Rainbow Bakır Kule Tipi İşlemci Fanı ★★★★★ Fiyatları ve Özellikleri
Bu linkteki soğutucu çift fanlı, çift bakır borulu, 105 lira: GAMETECH FREEZER HD2.0 AMD/INTEL RAINBOW İŞLEMCİ FANI Fiyatları ve Özellikleri
Bu linkteki soğutucu ise çift fanlı, dört bakır borulu, 145 lira: GAMETECH FREEZER HD2.4 Rainbow 4x Bakır Kule Tipi İşlemci Fanı ★ Fiyatları ve Özellikleri

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Ben olsam 105 liralığı çünkü tek fanlı olmasındansa çift fanlı olması daha iyidir. 145 liralık 105 liralık arasında da o kadar fiyat farkının çift bakır boru artışına değeceğini düşünmezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameTech'den uzak durun.

GameTech'den uzak durun.

Linkteki ürün Rainbow değil hocam, mavi fanlı. Ama o da alınabilir, tek farkları fan zaten.

Bu arada Gametech'in bu ürünü iyi sanırım, @Motionless IN White hocam almıştı 3 fanlı modelini.

Linkteki ürün Rainbow değil hocam, mavi fanlı. Ama o da alınabilir, tek farkları fan zaten.

Bu arada Gametech'in bu ürünü iyi sanırım, @Motionless IN White hocam almıştı 3 fanlı modelini.

Rainbow olmadığını ben de biliyorum.

Bunu koysam daha iyi olacak galiba;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00