2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 23 Nisan 2023 #1 Aklımda Doctor Romanov Sabre var ama Mr. Muhlik ile arasında gidip geliyorum. Sesleri bana çok hoş geliyor. CT veya T fark etmez sizin de ses paketlerini beğendiğiniz bir karakter varsa önerilerinizi bekliyorum. Dr. Romanov Sabre: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mr Muhlik: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aklımda Doctor Romanov Sabre var ama Mr. Muhlik ile arasında gidip geliyorum. Sesleri bana çok hoş geliyor. CT veya T fark etmez sizin de ses paketlerini beğendiğiniz bir karakter varsa önerilerinizi bekliyorum. Dr. Romanov Sabre: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mr Muhlik: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et