Degerler kesinlikle dogru degil ve laptoplarda ise yaramaz, bosuna masrafa gireceksin.Maxtor CTG8 12.8 W/mk Yüksek Performans Termal Macun (10gr) Amazon.com.tr bu ürünün değerleri doğru mu ? bir de 10gr ahirete kadar yeter
Hocam belli başlı markalardan kastınız nedir ? Wipaste c2 için de aynısını söyleyebilir miyiz?Degerler kesinlikle dogru degil ve laptoplarda ise yaramaz, bosuna masrafa gireceksin.
Endustriyel tip bir macunsa ise yarayabilir, ancak diger insanlarin deneyimlerine bakarak bir sey soyleyebilirim. Tabi internette okudugun herseye de inanmamak gerekiyor birisi bende olmadi der alirsin sende olur falan. Hic riske girme, biz 10 tane macun denedik piyasada satilan olmuyor hicbiri. 1 gram veya 31*50 Honeywell al arkana bakma. 2-3 yil dayanir, deneme yanilma yontemiyle anca soyulursun.Hocam belli başlı markalardan kastınız nedir ? Wipaste c2 için de aynısını söyleyebilir miyiz?
Nerden temin ederim ? Biraz baktım da anlamadım. Ped ile macun farkı olur mu ? Şimdiye kadar ne macun ne ped kullandım.Endustriyel tip bir macunsa ise yarayabilir, ancak diger insanlarin deneyimlerine bakarak bir sey soyleyebilirim. Tabi internette okudugun herseye de inanmamak gerekiyor birisi bende olmadi der alirsin sende olur falan. Hic riske girme, biz 10 tane macun denedik piyasada satilan olmuyor hicbiri. 1 gram veya 31*50 Honeywell al arkana bakma. 2-3 yil dayanir, deneme yanilma yontemiyle anca soyulursun.
Nereden temin ederim? Biraz baktım da anlamadım. Ped ile macun farkı olur mu? Şimdiye kadar ne macun ne ped kullandım.
Şu pump-out kısmı kafama takildi. Yaza kadar halletmem lazim bu işi.
Boşuna kafama takmiyorum o zamanYa notebook kullanmıyorsan kafana takmana gerek yok.
Boşuna kafama takmiyorum o zaman
Nerde çokluk orda ... demişler, boşuna dememişler. Bir sey cok oneriliyorsa bunun yarısından fazlasi bilinçsizce oluyor. Bir de yeni yeni urunler çıkıyor piyasaya, onlari da es geçmemek lazim.MX4 neden alınmamalı?
Bugün bundan birazcık bahsedeceğim çünkü MX4 artık muadillerine göre çöp bir macun olmaya başladı ve fiyatı da bir hayli arttı. Sosyalde önerilmemesi için birazcık da olsa insanları bilinçlendirmek istiyorum. 1. madde: Fiyatlar Güvenilir bir yerden almak isteyince orijinal Hepsiburada...www.technopat.net
Burada anlattim her şeyi her şey acik. MX4 gibi fiyatina gore les bir macunu artik onermeyin yeter.
Hocam vergi/kargo falan kaça patlar ?Macun uygulamak biraz daha kolay ve performansi az daha iyi. Ilk linkten macun versiyonunu alabilirsin ucbucuk dolar 1 gramlik 7950sp modeli, 2-3 kere hem CPU hem GPU'ya yeterli gelir. 2. linkteki 31*50 boyutunu da alabilirsin 2 3 kere yeterli gelir o da.
Honeywell PTM7950SP Phase Change Silicone Grease - CPU/GPU Thermal Paste
Iarmour Honeywell PTM7950SP phase change silicone grease is a high-performance thermal paste for CPUs and GPUs, ideal for notebooks and desktop computers. Same performance as 7958SP Rescuer.www.ebuy7.com
honeywell ptm7950 thermische padpasta ptm 7950 Faseverandering GPU CPU-koellichaam 80x80 Koeling Geleidende siliconen padyddкла - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com