150 TL fare önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bütçem çok zorlasam 200 olur, yani 200'ü aşmamaya çalışıyorum. Elimin ölçüleri 18-19 cm uzunluk, 8-9 cm şeklinde. Fareyi genellikle palm grip şeklinde tutarım ama arada claw ve fingertip şekillerinde kullandığım da oluyor yani belli bir tutuşum yok. FPS oyunları severim. CS, CoD, BF vs. gibi oyunları oynamak istiyorum. Kısmet olursa Red Dead Redemption, GTA vs. gibi oyunları da oynamak istiyorum.

Corsair'in Katar Pro modeli öneriliyor ama sensörü fareyi kaldırdığınızda dahi algılayıp imleci hareket ettirebiliyormuş bu yüzden biraz çekinceli yaklaşıyorum. Elime uygun F/P olarak bana uyacak kaliteli bir mouse önerirseniz sevinirim. Mümkünse kablosu örgülü olsun hemen bozulmasını istemem.
Up

Son düzenleme:
Aorus M.2 veya bütçe biraz artarsa.

Bildirim gelmedi o yüzden çok geç yazıyorum kusura bakmayın lütfen. İkisi de aynı sensörü kullanıyor, M.2 alıp üstüne bir de mouse pad alsam aynı fiyata gelir ama elime küçük gelmesinden korkuyorum. Sizce elime küçük gelir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı