Herkese selamlar, RDR 2 oynarken gamepad ile oynama hevesi geldi ve bunu bazı oyunlarda da bu şekilde oynamak istedim. Bütçem fazla olmadığı için 150 TL'ye bir gamepad önerirseniz çok iyi olur.
O bütçeye maalesef adamakıllı gamepad yok. Adamakıllı olsun istiyorsanız minimum Logitech F310 bakmalısınız. @NNUE'ye de katılıyorum, o fiyata alacağın gamepad yerine klavye ve fare ile oynayabilirsiniz.
Herkese selam, RDR 2 oynarken gamepad ile oynama hevesi geldi ve bunu bazı oyunlarda da bu şekilde oynamak istedim. Bütçem fazla olmadığı için 150 TL'ye bir gamepad önerirseniz çok iyi olur.
Platoon vb markaların o fiyat bandında gamepadleri var alınabilir. Gamepad deneyimini yaşatıyor. İllaki uçuk fiyatlar gerekmiyor senin ve benim gibi normal oyuncular için. Uzun zaman kullandım ve sorun yaşamadan keyif aldım.
Platoon vb markaların o fiyat bandında gamepadleri var alınabilir. Gamepad deneyimini yaşatıyor. İllaki uçuk fiyatlar gerekmiyor senin ve benim gibi normal oyuncular için. Uzun zaman kullandım ve sorun yaşamadan keyif aldım.
Standart siyah gamepad modeli vardır çoğu markanın yorumlara bakıp herhangi birisini alabilirsin. En azından gamepad oynama hevesini gideriyor. Aktif olarak 1 2 yıl götürdü beni. Buradaki mükemmeliyetçi arkadaşlara bakma onlara kalırsa 500 liradan aşağı ürün önermezler.