Bloody lere baktım, klavyemin markası da bloody fakat istediğim fiyata ağır ve büyük mouse lar var. FPS oyunları oynamak için alacağım ve orta boylu bir mouse olursa daha iyi olurT60 kullanıyorum ve memnunum. Ben 153TL'ye almıştım.
Bloody T60 İncelemesi
Merhaba. Bugün Technopat Sosyal'de ilk Bloody T60 incelemesini yapıyorum. Ürünü isteme aşaması. Ürünü Amazon üzerinden, Amazon.com.tr satıcısından 10 Mart 2021 akşam gibi istedim. Bugün 1-2 saat önce geldi. Amazon Prime ile aldım, kargo ödemedim. 153.84TL ödedim. Kargo olarak Kolay Gelsin kargo...www.technopat.net
şöyle söyleyeyim, logitech m185 kullanıyorum elime bi tık küçük geliyorBuna bakılabilir gibi hocam o zaman![]()
Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir?
tutuş şeklim deBuna bakılabilir gibi hocam o zaman![]()
Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir?
Şöyle söyleyeyim, Logitech M185 kullanıyorum elime bir tık küçük geliyor.
Tutuş şeklim de Eki Görüntüle 932129
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.