150 TL harddisk önerisi

alanyal7

Kilopat
Bilgiasayarımda sadece SSD var. Bütçeyi arttıramam SATA 3 7200 RPM bu fiyatta önerebileceğiniz harddisk var mı? Bir de 16MB cache ve 32 MB cache farkı çok fazla olur mu?

Dostum herhangi ses sorunu falan var mı veya başka bir şey ürün sıfır kutulu mu?
Sana bişe söyliyim hepsi burada dan aldım ben ama sen trendyol da al.Ürün arızalı şuan whatsapp hepsiburada ile görüşüyorum iade edilemezmiş.Ürün kullanıldığı için.Şimdi yapıcaz bişeler ama 8 yıl 1tb 7200rpm hdd kullandım seagate gayet kaliteli güzel kullanırsan hdd yi rahat işini görür

Sana bir şey söyliyim Hepsiburada'dan aldım ben ama sen Trendyol'da al. Ürün arızalı şu an WhatsApp Hepsiburada ile görüşüyorum iade edilemezmiş. Ürün kullanıldığı için. Şimdi yapacağız bir şeyler ama 8 yıl 1TB 7200RPM HDD kullandım Seagate gayet kaliteli güzel kullanırsan HDD'yi rahat işini görür

Senin ki iade olmayacak mı şımdi.trendyol sorun çıkarır mı?

Senin ki iade olmayacak mı şımdi.trendyol sorun çıkarır mı?

Ben Hepsiburada'dan aldım. Aldığım satıcı problem geri göndereceğim bakalım. Sen Trendyol'dan al. Orada sıkıntı olmaz.Hepsiburada karektersizlik yaptı çözeceğiz bakalım ama.

Ben Hepsiburada'dan aldım. Aldığım satıcı problem geri göndereceğim bakalım. Sen Trendyol'dan al. Orada sıkıntı olmaz.Hepsiburada karektersizlik yaptı çözeceğiz bakalım ama.

Seninkinin linkini atsana onu al miyim denk gelirse falan.
Seninkinin linkini atsana onu al miyim denk gelirse falan.

https://www.hepsiburada.com/seagate...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.38.4 bu mu seninki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı