Bende aynısını aldım F/P için uygunBunu tercih edebilirsiniz.![]()
Seagate 3.5" 500gb Barracuda 7200rpm 64mb Cache Sata 3.0 Harddisk St500dm009 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Seagate 3.5" 500gb Barracuda 7200rpm 64mb Cache Sata 3.0 Harddisk St500dm009 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende aynısını aldım F/P için uygun.
Sana bişe söyliyim hepsi burada dan aldım ben ama sen trendyol da al.Ürün arızalı şuan whatsapp hepsiburada ile görüşüyorum iade edilemezmiş.Ürün kullanıldığı için.Şimdi yapıcaz bişeler ama 8 yıl 1tb 7200rpm hdd kullandım seagate gayet kaliteli güzel kullanırsan hdd yi rahat işini görürDostum herhangi ses sorunu falan var mı veya başka bir şey ürün sıfır kutulu mu?
Sana bir şey söyliyim Hepsiburada'dan aldım ben ama sen Trendyol'da al. Ürün arızalı şu an WhatsApp Hepsiburada ile görüşüyorum iade edilemezmiş. Ürün kullanıldığı için. Şimdi yapacağız bir şeyler ama 8 yıl 1TB 7200RPM HDD kullandım Seagate gayet kaliteli güzel kullanırsan HDD'yi rahat işini görür
Senin ki iade olmayacak mı şımdi.trendyol sorun çıkarır mı?
Ben Hepsiburada'dan aldım. Aldığım satıcı problem geri göndereceğim bakalım. Sen Trendyol'dan al. Orada sıkıntı olmaz.Hepsiburada karektersizlik yaptı çözeceğiz bakalım ama.
Seninkinin linkini atsana onu al miyim denk gelirse falan.
Seninkinin linkini atsana onu al miyim denk gelirse falan.
https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-500gb-3-5-7200rpm-32mb-sata-3-0-ncq-sabit-disk-st500dm009-p-HBV000006UDSI?magaza=Harddisk Dünyası&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.38.4 bu mu seninki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.