Idaçu Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Merhaba, 100-150 TL arası internet almak istiyorum. Siz bu fiyat aralığında Fiber veya normal internet hangisini ve hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?
Merhaba, 100-150 TL arası internet almak istiyorum. Siz bu fiyat aralığında Fiber veya normal internet hangisini ve hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 5 Ağustos 2021 #2 Altyapı var ise Kablonet.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Ağustos 2021 #3 Türknet. Uygunfiyata altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyor.
Diamondlord Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 Bence internet altyapı sorgulamalarına bakın ilk önce. TurkNet altyapısı varsa çok güzel olur.
Idaçu Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #5 Diamondlord dedi: Bence internet altyapı sorgulamalarına bakın ilk önce. Genişletmek için tıkla... Altyapım fiberi destekliyor
Diamondlord dedi: Bence internet altyapı sorgulamalarına bakın ilk önce. Genişletmek için tıkla... Altyapım fiberi destekliyor
Diamondlord Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #6 Idaçu dedi: Altyapım fiberi destekliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman TurkNet alırsanız harika olur.
Idaçu dedi: Altyapım fiberi destekliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman TurkNet alırsanız harika olur.
Idaçu Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #7 Diamondlord dedi: O zaman TurkNet alırsanız harika olur. Genişletmek için tıkla... İnternette türknet ile ilgili çok şikayet var. Siz turknet mi kullanıyorsunuz?
Diamondlord dedi: O zaman TurkNet alırsanız harika olur. Genişletmek için tıkla... İnternette türknet ile ilgili çok şikayet var. Siz turknet mi kullanıyorsunuz?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #8 Comnet veya Gıbırnet
Diamondlord Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #9 Ben kullanmıyorum ama TurkNet bölgeye göre değişir fiber varsa harika çeker bende bildiğim kadarıyla TurkNet'i çok iyi biliyorum.
Ben kullanmıyorum ama TurkNet bölgeye göre değişir fiber varsa harika çeker bende bildiğim kadarıyla TurkNet'i çok iyi biliyorum.
Idaçu Centipat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #10 Diamondlord dedi: Ben kullanmıyorum ama TurkNet bölgeye göre değişir fiber varsa harika çeker bende bildiğim kadarıyla TurkNet'i çok iyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim türknet'deki fiyatlara baktım 100 TL'ye 75 mbps download 8 mbps upload veriyor.( Altyapım bu kadar destekliyor) sizce bu paket alınır mı?
Diamondlord dedi: Ben kullanmıyorum ama TurkNet bölgeye göre değişir fiber varsa harika çeker bende bildiğim kadarıyla TurkNet'i çok iyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim türknet'deki fiyatlara baktım 100 TL'ye 75 mbps download 8 mbps upload veriyor.( Altyapım bu kadar destekliyor) sizce bu paket alınır mı?