Bütçem 150 TL. Işıklı olursa sevinirim. (Gece görmekte zorlanıyorum.)
Dediklerinin gerçekten arasında kaldım. Sence bütçemi artırmalı mıyım?![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Philips Spk8274 Usb Q Multimedia Klavye Gaming Klavye Ledli Gökkuşağı Aydınlatmalı Oyuncu Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8274 Usb Q Multimedia Klavye Gaming Klavye Ledli Gökkuşağı Aydınlatmalı Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Rush RK707 Led Işıklı Metal Oyuncu Gaming Mekanik Hisli Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rush RK707 Led Işıklı Metal Oyuncu Gaming Mekanik Hisli Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Önerebileceğin daha iyi bir mekanik klavye var mı? ( Fiyat / performans olarak)Onlar membrane klavye önerdiğim ise mekanik. Bütçeni arttırmaya değer. Sen tavsiyeme bak.
Doğru düzgün kaliteli mekanik klavye almak istiyorsan Redragon Dark Avanger'e bakmanı öneririm.Önerebileceğin daha iyi bir mekanik klavye var mı? ( Fiyat / performans olarak)
Bahsettiğin klavyeye baktım fakat onunda sayısal tuş takımı yok. Genelde oyun ve okul için kullanacağımdan lazım oluyor. En iyisi mekanik hisli klavyelere bakmak diye düşünüyorum. Yukarıdaki attığın Philips SPK8274 modeli ilgimi çekti fakat tuşları çok sessiz gibi.Doğru düzgün kaliteli mekanik klavye almak istiyorsan Redragon Dark Avanger'e bakmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.