150 TL klavye önerisi

mustafas03

Kilopat
Daha fazla  
Eski klavyeme çay döktüğüm için yeni almak zorundayım, bütçem kısıtlı. Bu fiyata en iyi Bloody B120 model klavyeyi buldum, siz ne önerirsiniz ve bu klavyeyi kullananlar almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloody kaliteli bir marka.Seçtiğiniz klavyede güzel almanızı tavsiye ederim.Öneri isterseniz size SteelSeries Apex 100 önerebilirim.SteelSeries Apex 100 klavyenin bazı eksi yönleri ve artı yönleri bulunmakta.

Eksi yonleri;
Gece kullanımlarında aydınlatma konusunda sıkınıtı çıkarabilir.
Bilek desteği bulunmuyor.

Artı yönleri ise:
17 tuş anti-ghosting bulunmakta.
SteelSeries marksı Bloody markasınd biraz daha kaliteli bir marka.

En doğrusu. Trust yine biraz kaliteli gibi duruyor ama yine de güvenemiyorum ben. Bloody, Steelseries, Logitech, Corsair gibi kendini kanıtlamış bir firmanın klavyesini almanız çok daha iyi olur.
Kesinlikle. 2015 yılında Bloody B2100 set almıştım 3 yıl kullandıktan sonra klavyesi bozuldu fakat mouse hala sorunsuz çalışıyor, Televizyon için de A4-Tech GX-100 Wireless set almıştım, kablosuz klavyenin üzerine 1 bardak su dökülmesine rağmen sorunsuz çalışıyor.

Logitech G103 modelini tercih edebilirsiniz. Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…