charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #11 Ventu dedi: Masaüstü mikrofon olarak önerebileceğiniz var mı acaba? Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu dusunuyordum markadan dolayı ama bir turlu icime sinmedi. Genişletmek için tıkla... Masaütü biraz zor hocam Snopy, Hadron gibi mikrofonlara girişmeyin hocam çevremde bunları kullanan oldu bir kaç ay sonra gidiyor.
Ventu dedi: Masaüstü mikrofon olarak önerebileceğiniz var mı acaba? Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Bunu dusunuyordum markadan dolayı ama bir turlu icime sinmedi. Genişletmek için tıkla... Masaütü biraz zor hocam Snopy, Hadron gibi mikrofonlara girişmeyin hocam çevremde bunları kullanan oldu bir kaç ay sonra gidiyor.
V Ventu Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #12 Bu fiyata isimi gorebilecek mikrofonlu kulaklık alabılır mıyım pekı? Yaka mıkrofonuna cok sıcak bakamıyorum. Amazon.com.tr Bir de boyle bir şey dusundum ama garip geldi.
Bu fiyata isimi gorebilecek mikrofonlu kulaklık alabılır mıyım pekı? Yaka mıkrofonuna cok sıcak bakamıyorum. Amazon.com.tr Bir de boyle bir şey dusundum ama garip geldi.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #13 Ventu dedi: Bu fiyata isimi gorebilecek mikrofonlu kulaklık alabılır mıyım pekı? Yaka mıkrofonuna cok sıcak bakamıyorum. Amazon.com.tr Bir de boyle bir şey dusundum ama garip geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam Boya M1'in ses kalitesi daha iyi eğer masaüstü alıcağım diyorsanız 100-200 lira daha bütçenizi arttırmanız gerekiyor.
Ventu dedi: Bu fiyata isimi gorebilecek mikrofonlu kulaklık alabılır mıyım pekı? Yaka mıkrofonuna cok sıcak bakamıyorum. Amazon.com.tr Bir de boyle bir şey dusundum ama garip geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam Boya M1'in ses kalitesi daha iyi eğer masaüstü alıcağım diyorsanız 100-200 lira daha bütçenizi arttırmanız gerekiyor.
V Ventu Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #14 charm dedi: Hocam boya m1'in ses kalitesi daha iyi eğer masaüstü alacağım diyorsanız 100-200 lira daha bütçenizi arttırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim ilgilendiginiz icin yarin son kez gozden gecirip karar verecegim iyi geceler.
charm dedi: Hocam boya m1'in ses kalitesi daha iyi eğer masaüstü alacağım diyorsanız 100-200 lira daha bütçenizi arttırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim ilgilendiginiz icin yarin son kez gozden gecirip karar verecegim iyi geceler.