CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 11 Mart 2021 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Katar Pro al hocam. Sensörü daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam elimin uzunluğu 14cm eni 6 cm siz hesapayın hangisi daha iyi olur ben fareyi kavrıyorum.
Samotne Ciasteczka dedi: Katar Pro al hocam. Sensörü daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam elimin uzunluğu 14cm eni 6 cm siz hesapayın hangisi daha iyi olur ben fareyi kavrıyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Mart 2021 #12 CypIosh dedi: Hocam elimin uzunluğu 14 cm eni 6 cm siz hesaplayın hangisi daha iyi olur ben fareyi kavrıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana tam oturuyor T60 ama elim daha büyük. Size Katar Pro daha iyi olur gibi, Katar Pro daha küçük bir mouse.
CypIosh dedi: Hocam elimin uzunluğu 14 cm eni 6 cm siz hesaplayın hangisi daha iyi olur ben fareyi kavrıyorum. Genişletmek için tıkla... Bana tam oturuyor T60 ama elim daha büyük. Size Katar Pro daha iyi olur gibi, Katar Pro daha küçük bir mouse.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 11 Mart 2021 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Bana tam oturuyor T60 ama elim daha büyük. Size Katar Pro daha iyi olur gibi, Katar Pro daha küçük bir mouse. Genişletmek için tıkla... Ne kadar götürür beni benim de ilk aklımda o var dı ama size bir danışmak istedim.
Samotne Ciasteczka dedi: Bana tam oturuyor T60 ama elim daha büyük. Size Katar Pro daha iyi olur gibi, Katar Pro daha küçük bir mouse. Genişletmek için tıkla... Ne kadar götürür beni benim de ilk aklımda o var dı ama size bir danışmak istedim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Mart 2021 #14 CypIosh dedi: Ne kadar götürür beni? Benim de ilk aklımda o vardı ama size bir danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bence 4-5 yıl götürür hocam, Corsair'in ürünleri güzel oluyor.
CypIosh dedi: Ne kadar götürür beni? Benim de ilk aklımda o vardı ama size bir danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bence 4-5 yıl götürür hocam, Corsair'in ürünleri güzel oluyor.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 11 Mart 2021 #15 CypIosh dedi: Hocam elimin uzunluğu 14cm eni 6 cm siz hesapayın hangisi daha iyi olur ben fareyi kavrıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 2 aydır Katar Pro kullanıyorum, çoğunlukla CS oynayan birisi olarak memnun kaldım. Elim ise 16cm ve rahatça kavrayabiliyorum.
CypIosh dedi: Hocam elimin uzunluğu 14cm eni 6 cm siz hesapayın hangisi daha iyi olur ben fareyi kavrıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben 2 aydır Katar Pro kullanıyorum, çoğunlukla CS oynayan birisi olarak memnun kaldım. Elim ise 16cm ve rahatça kavrayabiliyorum.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 11 Mart 2021 #16 Samotne Ciasteczka dedi: Bence 4-5 yıl götürür hocam, Corsair'in ürünleri güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun arkadaşlar kararımı buna karar verdim sanırım önceden düşünmüşü ama malum fiyatlardan alamadım alınca inceleme yapacağım.
Samotne Ciasteczka dedi: Bence 4-5 yıl götürür hocam, Corsair'in ürünleri güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun arkadaşlar kararımı buna karar verdim sanırım önceden düşünmüşü ama malum fiyatlardan alamadım alınca inceleme yapacağım.