150 TL mouse önerisi

Bütçe
150-200

_null

Hectopat
Uzun zamandır kullandığım Mouse'u değiştirme kararı almıştım geçen sene aldığım Gamepower Bane mouseu almıştım. Keşke almasaydım, büyük pişmanlıktı. Rezalet bir sensörü var. Konuyu daha fazla uzatmadan aşağıya yazdığım özelliklere sahip güzel, kaliteli mouse varsa atabilirseniz mutlu olurum. Şu an büyük ihtimalle Logitech G203 Lightsync mouseu.
  • Hertz: 500-1000.
  • DPI: sabit 800 kullanıyorum. DPI fazla olması pek önemli değil.
  • Oynadığım oyun: CS:GO. Genel olarak CS:GO oynuyorum, hızlı çevirdiğimde algılaması lazım. Onun içi sensörü çok önemli.
  • Fiyat: 150 TL, eğer fiyatına değecek bir mouse ise maksimum 250 TL.
  • RGB: önemli değil, olursa güzel olur. Olmazsa pek bir önemi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower, Rampage ürünleri alınmaz. Bunları öneririm:
Tutuş şekliniz ve elinizin boyutu nedir?

Son düzenleme:
Claw (pençe) şeklinde. Elimin uzunluğu 19cm, genişliği ise 9cm.

Mouse u hızlı şekilde sağa sola çevirince takılmalar oluyor.
Sensöründen dolayı. Eliniz büyükmüş. Yakınlarda Vatan gibi bir mağaza var mı? Deneyip almanızı tavsiye ederim. AOC GM200 size olur diye tahmin ediyorum.

Sensöründen dolayı. Eliniz büyükmüş. Yakınlarda Vatan gibi bir mağaza var mı? Deneyip almanızı tavsiye ederim. AOC GM200 size olur diye tahmin ediyorum.

Evet aslında yarın MediaMarkt ve Vatan'a gidip bakacağım. Logitech G203 Lightsync mouse MediaMarkt'da mevcutmuş eğer tutuş hissiyatı güzelse alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı