150 TL Mouse Önerisi

İnca img 369 75 lira civarında, 4800 DPI 3200 de olabilir 5 milyon tıklama ömrü sayfalarda geri ileri gitme ve double Click tuşu var DPI ayarlama tuşu 2 defa aldım ilkinde hiçbir sorun yaşamadan 3.5 4 yıl kullandım tıklama ömrü dolduktan sonra parmağınla sol fare butonuna vuruyordum bir tek o bozulmuştu zaten 65 liraya almıştım 165 gram. 2nciyi halen kullanıyorum.

Son düzenleme:
İnca img 369 75 lira civarında, 4800 DPI 5 milyon tıklama ömrü sayfalarda geri ileri gitme ve double Click tuşu var DPI ayarlama tuşu 2 defa aldım ilkinde hiçbir sorun yaşamadım tıklama ömrü dolduktan sonra parmağınla sol fare butonuna vuruyorum bir tek o bozulmuştu zaten 65 liraya almıştım 165 gram.

Çöpten farksız fason mal. Estone X9 ürününe marka basılmış kalitesiz sadece parmakları kaşımaya yarayan bir ürün.

1 ay sonra scroll tuşu bozuluyor.

Çin'den estone X9 olarak kullandım.

Küçük kuzenime ışıklı diye verdim kullanıyor o şu anda. Tek artısı ele tam oturuyor.

Ne önerirsiniz? 150 TL civarında.

Tutuş şekli ve el boyutunuz uzunluk ve en olarak.

İsteklerimi yerine getirin ona göre bakalım.

Boyunu ölçmek için;

1616070842954.png

Enini ölçmek için;

1616070872995.png

Tutuş şekli için;
1620074106188.png

Boy = 19.
En = 21 cm.
Tutuş şekli =palm grip.

En sevdiğim. :D

Bu üç ürüne bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı