Çözüldü 150 TL Mouse Önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sergun26

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yeni bir mouse almaya karar verdim. Bütçem 150 TL civarı, 10-20 TL oynayabilir.
Genellikle Team Fortress 2 tarzı FPS oyunları oynuyorum, yani bir oyun faresi arıyorum.
Hepsiburada gibi internet sitelerinden satın alabilirim, başka güvenilir siteler de olur.

İnternette bulduğum şöyle ürünler var:
Thermaltake Tt eSPORTS Black Oyuncu Mouse (TTS-MO-BLK002DTA) Fiyatı
SteelSeries Sensei RAW Frost Mavi Mouse (SSM62159) Fiyatı
Logitech G402 Hyperion Fury Oyun Mouse 910-004068 Fiyatı

Sizin de bu ürünler hakkında düşüncelerinizi, ayrıca da kendi önerileriniz varsa bekliyorum, iyi günler dilerim.

Logitech ve Thermaltake mouse modellerini alabilirsin. Onun haricinde Bloody'de son derece güzel mouse'lar üretiyor.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim, dikkate alacağım. Steelseries hakkında düşünceleriniz nedir?

SteelSeries'te son derece kaliteli ama ben biraz Razer ile aynı kefeye koyuyorum. F/P ürünü değil.
Tekrardan teşekkürler, peki bu ürünler içerisinde hassasiyet, sensör olarak en kalitelileri hangisidir? Bu ürünlerin hepsi kaliteli gibi, hepsinin beni memnun bırakacağını düşünüyorum ancak hangisini almam daha iyi olur?

Steelseries Rival kullanıyorum şu anda. Öncesinde elimde Steelseries Sensei RAW Heat Orange Edition vardı. Önceki de şimdi kullandığım da çok iyi mouse'lar bana göre. F/P olayına bir şey demeyeceğim ki ben arkadaşım aracılığı ile ucuza almıştım. (Rival'a 100 TL verdim). Ve ürün de sıfırdı. Para konusunda bir sıkıntı yoksa çok güzel bir indirimle dahi Steelseries alınabilir bana kalırsa.

Steelseries Rival kullanıyorum şu anda. Öncesinde elimde Steelseries Sensei RAW Heat Orange Edition vardı. Önceki de şimdi kullandığım da çok iyi mouse'lar bana göre. F/P olayına bir şey demeyeceğim ki ben arkadaşım aracılığı ile ucuza almıştım. (Rival'a 100 TL verdim). Ve ürün de sıfırdı. Para konusunda bir sıkıntı yoksa çok güzel bir indirimle dahi Steelseries alınabilir bana kalırsa.
Cevabınız için teşekkür ederim, internette Steelseries ile ilgili ivme sorunu hakkında söylentiler duydum. Böyle bir olay var mıdır, sıkıntı çıkarır mı?

İki fare ile de ivme konusunda bir sıkıntı yaşamadım. İyi bir fiyattan yakalarsanız Rival - Sensei RAW tercihleri mantıklı olur bana kalırsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı