150 TL Mouse Önerisi

yumeko

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Önceki konulara baksam da düzgün birşey bulabilmiş değilim. Başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 150 TL olmak üzere bir mouse arıyorum. Cidden 150 TL üstüne geçemem. Oynacağım oyunlar:
1)CS:GO
2)PUBG Mobile
3)LoL
4)Rocket League

Corsair Harpoon Claw tutuş için gayet iyi ve hassas bir mouse. Ek olarak da rgb ışıkandırması var.
HyperX Pulsefire Veya Asus tuf gaming mouse bunlar optik olarak aynı performansı verecektir. Ve saydığım mouselar kaliteli markaların ürünü olduğundan sağlamlık açısından sıkıntı çekmesiniz.

Corsair Harpoon Claw tutuş için gayet iyi ve hassas bir mouse. Ek olarak da rgb ışıkandırması var.
HyperX Pulsefire Veya Asus tuf gaming mouse bunlar optik olarak aynı performansı verecektir. Ve saydığım mouselar kaliteli markaların ürünü olduğundan sağlamlık açısından sıkıntı çekmesiniz.
Peki bunlar arasında hangisini önerirsin?

CM Mastermouse S şekil açısından oldukça başarılı yeterince küçük ve hafif. Yalnız kalite kontrol açısından ve genel yapısı itibari ile kaliteden yoksun. Kablosu kullandığım en kötü kablolardan, tekerleği tam bir felaket yan tuşları ve diğer tuşları başarısız. Ana tuşların bir birine sürtme sorunu mevcut. Neredeyse 4 adet kopya kullandım hepsinde bu sorunlar ile karşılaştım.
Sadece yurtdışından aldığım bir versiyonu düzeltilmiş ve güncellenmiş versiyonuydu.

Kesinlikle şimdilik uzak durun derim. Yalnız güncellenen MM710 modeli bütün bu sorunların düzeltildiği merakla beklediğim bir model. Mastermouse S sadece ergonomi açısından çok başarılı.

Önceki konulara baksam da düzgün birşey bulabilmiş değilim. Başlıkta da belirttiğim gibi en fazla 150 TL olmak üzere bir mouse arıyorum. Cidden 150 TL üstüne geçemem. Oynacağım oyunlar:
1)CS:GO
2)PUBG Mobile
3)LoL
4)Rocket League
Fare tutuş şeklinizi ve elinizin boyutlarını iletebilir misiniz? Bir de ergonomik mi simetrik fareleri mi tercih ediyorsunuz?

Fare tutuş şeklinizi ve elinizin boyutlarını iletebilir misiniz? Bir de ergonomik mi simetrik fareleri mi tercih ediyorsunuz?
Fare tutuş şeklim değişiyor ama genelde ''Palm'' ve ''Claw'' şekilleri ile tutuyorum. Elim orta boyutlu. Ergonomik ve simetrik arasındaki farkları bilmiyorum yardımcı olamayacağım. Ayrıyetten mouse ve mousepad alacağım toplam 190 TL olacak üstünü geçemem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı