Logitech G G300S Optik Oyuncu Mouse - (MousePad-Bardak en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bloody A9081 Oyuncu Mouse + Mouse Pad (Bloody A90 M.Core en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
300 liralık farede kullandım ve ben hayvan gibi tıklıyorum o yüzden çok mouse değiştirmek zorunda kaldım ve bozulmayan tek bir fare kullandım ve hal kullanıyorum. Oda A4TECH yani alacaksan orta yollu A4TECH al uzun yıllar bozulmaz bu türen almalısın ve CS:GO'da 80-90 liralık gaming mouseden daha iyi performans veriyor. 28.80 TL fiyatına aldanma kral mouse. A4 Tech Op-620d 4button,800dpi Usb Kablolu Optik Mouse - n11.com
300 liralık farede kullandım ve ben hayvan gibi tıklıyorum o yüzden çok mouse değiştirmek zorunda kaldım ve bozulmayan tek bir fare kullandım ve hal kullanıyorum. Oda A4TECH yani alacaksan orta yollu A4TECH al uzun yıllar bozulmaz bu türen almalısın ve CS:GO'da 80-90 liralık gaming mouseden daha iyi performans veriyor. 28.80 TL fiyatına aldanma kral mouse. A4 Tech Op-620d 4button,800dpi Usb Kablolu Optik Mouse - n11.com
Sana tavsiyem bu paraya ne azı ne fazlası en yeterli fareyi al diğer mesajda biraz abartmışım. N11 hariç nereden alıyorsan al ben ismi gözüksün diye buradan attım hepsiburada candır oradan al. Logitech G102 Prodigy Gaming Mouse - n11.com