TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Arkadaşıma ASUS USB-N14 aldırdım. Gayet memnun. Kopma sorunu yaşamıyor. Ping değerlerinden de memnun. Yalnız aldıktan sonra sürücüyü kurmayı unutmayın.
yeni adaptör almanı tavsiye etmem yeni bir adaptör alsanda PC diğer parçalarınla uyumlu olması önemlidir PC markanın internet üzerinden PC modelinin Kablosuz bağdaştırıcısının son sürümüyle idare etmeye çalış
USB'den bağlamanın bir avantajı var. Cihazı ve dolayısıyla antenleri istediğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz. İleride kablolu bağlantıya geçerseniz de kolayca söküp kaldırabilirsiniz. Dün akşam benzer bir konu hakkında da görüşlerimi ve tavsiyemi aktarmıştım:
Hala çalıştırmadım. Şimdi Windows 10 kurduktan sonra internete girebilir miyim? yoksa özel bir modem mi almalıyım? Anakart: B450M S2H Bu aşağıdakı nedir?
TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Konuda verdiğim 150 mbps 4dBi antenli model muhtemelen sizi memnun edecektir. Bütçeniz daha fazla, bu durumda 300 mbps isterseniz de yukarıda tavsiye edilen kartın aynısının USB bağlantılı olanı da var:
TP-LINK TL-WN822N 300 Mbps N Kablosuz 2x3dBi Antenli USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!