150 TL PS4 oyun önerisi

armyrady

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1500 TL bütçem var. SONY PS4 SLIM 1 TB (CUH-2016B) 1178 liraya alıcam ve yanına da FIFA 17 177 liraya alıcam. Geriye 145-150 lira civarı kalıyor. Ben bu parayı da bir oyunla değerlendirmek istiyorum sizden öneri istiyorum. Açıkcası ben daha çok rekabetçi spor oyunlarını seviyorum. NBA, WWE, UFC tarzı. Kafamda NBA 2K17 var ama kararsızım bir yandan GTA 5 de çeliyor. Forumda tecrübeli arkadaş boldur tavsiyenizi bekliyorum. Hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam söylüyorum bak çok ciddiyim yaparsan süper olur. Şuan Playstation Store'de 60 TL'den ucuz oyunlar indirimi var. Gir oraya Fifa 17 59 TL Shadow of mordor 45 TL Fallout 4 59 TL 173 TL eder, sen Fifa17'ye 177 lira verecektin 59 TL'ye siteden alırsan oradan da para kalıyor ona da artık ne istersen alırsın. Bu oyunları almayacaksan bile FIFA 17'yi dediğim gibi al oyun yine senin olacak sadece CD'li değil. Şu an girip alırsın PS4'dü aldığında aldığın hesaba girer indirirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı