150 TL RGB klavye önerisi

Ben de benzer bütçede klavye bakarken Redragon K509 Dyaus ile Rush Donzel RK808 arasında kalmıştım, K509'u tercih etmiştim. Şu an o bütçenize uymuyor ama Rush Donzel RK808 uyuyor ve Amazon satıyor.
İsterseniz bunu da bir araştırın.

Şu inceleme belki işinize yarar diye bırakayım.

Ben de benzer bütçede klavye bakarken Redragon K509 Dyaus ile Rush Donzel RK808 arasında kalmıştım, K509'u tercih etmiştim. Şu an o bütçenize uymuyor ama Rush Donzel RK808 uyuyor ve Amazon satıyor.
İsterseniz bunu da bir araştırın.

Şu inceleme belki işinize yarar diye bırakayım.
Rush iyi bir marka değil.

Niye böyle saçma sapan bir ürün önerdiniz? Çok kötü ve ışıklı değil.
Siz de:
klasik bir mekanik klavyedir ve çok kalitelidir.
150TL'lik bir klavyeye böyle dediniz. Neyin kalitesinden bahsediyoruz burada?
Ayrıca bahsettiğiniz ürüne baktım mekanik falan değil. Hiçbir yerde mekanik diye geçmiyor.
Tuş yapısı hoşunuza gittiyse teknik açıdan pişman olmazsınız.
"Teknik açıdan"ı açmanızı isterim :ROFL:

Benim de konu sahibine önerim ikinci el bakması olur (Eğer alabileceği bir ildeyse). Bunlara klavye demeye bin şahit lazım. Eğer ikinci el alamayacaksanız arkadaşların attıkları ile sınırlısınız maalesef. Ya da bütçe arttırmanız lazım.

Siz de:

Ayrıca bahsettiğiniz ürüne baktım mekanik falan değil. Hiçbir yerde mekanik diye geçmiyor.

Benim de konu sahibine önerim ikinci el bakması olur (eğer alabileceği bir ildeyse). Bunlara klavye demeye bin şahit lazım. Eğer ikinci el alamayacaksanız arkadaşların attıkları ile sınırlısınız maalesef. Ya da bütçe arttırmanız lazım.

Membrane yazacaktım mekanik olmuş düzeltmeniz iyi oldu.
Teknik açıdan derken klavye çok iyi tuşları kaliteli bu bütçede iyi bir seçenek ama sadece tuş yapısı pişman edebilir.
Siz de:

Benim de konu sahibine önerim ikinci el bakması olur (eğer alabileceği bir ildeyse). Bunlara klavye demeye bin şahit lazım. Eğer ikinci el alamayacaksanız arkadaşların attıkları ile sınırlısınız maalesef. Ya da bütçe arttırmanız lazım.

150 lira olması bir şey değiştirmez Trust'ın en azından bu modelinin önerildiğini çok gördüm.

150 lira olması bir şey değiştirmez
Değiştirir. 150 TL'ye klavye denebilecek bir şey alınmıyor maalesef. Bir çok nedeni var. Oyunlarda ghosting yapar, tuş ömrü azdır (Kısa zamanda çift basma, basmama sorunu çıkarabilir), tuşları soyulur, çok dandik malzeme kalitesi vardır.

Böyle diyorum ama alıp yıllarca da kullanabilirsiniz. Biraz kullanıma ve şansa da bağlı. Zaten "2. el temiz bir şey alabilecekse 2. el daha kaliteli bir klavye alsın, yoksa arkadaşlar öneri yapmış" dedim.

Geçen Redragon Kumara K552 245TL'ye inmişti indirimde. Acele etmeyip 26 Kasım indirimini beklemeyi de deneyebilir. Belki Redragon klavye yakalar. Bunlara nazaran çok daha kaliteli + mekanik olur. Tabii ki indirime gireceğinin garantisi yok. Bu yüzden konu sahibinin tercihine kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı