Ball So Hard
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
- Meslek
- Freelancer
Uzun zamandır SSD almayı düşünüyorum. Evde 2 adet dizüstü bilgisayar var. Biri kardeşimin, diğeri benim. Kardeşimin bilgisayarına SSD takviyesi yaptık ve eskisine göre iyi oldu.
Gelelim asıl konumuza. SSD alırsam, CD-ROM kısmına takacağım. Yani 500 GB HDD yerinde kalacak. Benim bütçem şu anda sadece 150 TL. Aslında daha fazla ayırabilirim fakat amacım sadece 120 GB bir SSD alarak, eski olan bilgisayarı hızlandırmak. Acaba tavsiyeniz nedir? 2 Adet oyun oynuyor ve genellikle ofis programları kullanıyorum. Fazlasına ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.
Gelelim asıl konumuza. SSD alırsam, CD-ROM kısmına takacağım. Yani 500 GB HDD yerinde kalacak. Benim bütçem şu anda sadece 150 TL. Aslında daha fazla ayırabilirim fakat amacım sadece 120 GB bir SSD alarak, eski olan bilgisayarı hızlandırmak. Acaba tavsiyeniz nedir? 2 Adet oyun oynuyor ve genellikle ofis programları kullanıyorum. Fazlasına ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: