E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Temmuz 2021 #21 sefa2121 dedi: Tuş sorunları olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar o mouse ile sorun yaşayanı görmedim. Kaliteli ve parasını hakeden bir mouse. Jon1Snow dedi: Kullandınız mı da konuşuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çantanda bomba ile gezmek ister misin? Muhtemelen hayır. Ama denedin mi? Birşeyin kötü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmez.
sefa2121 dedi: Tuş sorunları olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Şimdiye kadar o mouse ile sorun yaşayanı görmedim. Kaliteli ve parasını hakeden bir mouse. Jon1Snow dedi: Kullandınız mı da konuşuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çantanda bomba ile gezmek ister misin? Muhtemelen hayır. Ama denedin mi? Birşeyin kötü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmez.
M Mustafaykc Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #22 Ben de 1 ay kadar önce oyuncu mouse almıştım şu anlık memnunum ileride ne olur bilmem ama şimdilik memnunum Frisby gx 20 Pro.
Ben de 1 ay kadar önce oyuncu mouse almıştım şu anlık memnunum ileride ne olur bilmem ama şimdilik memnunum Frisby gx 20 Pro.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #23 erme dedi: Şimdiye kadar o mouse ile sorun yaşayanı görmedim. Kaliteli ve parasını hak eden bir mouse. Çantan da bomba ile gezmek ister misin? Muhtemelen hayır. Ama denedin mi? Bir şeyin kötü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmez. Genişletmek için tıkla... RGB'si gayet iyi dokununca renk değiştiriyor. Malzame kalitesine gelince fareyi yere hızla atmazsanız bir şey olmaz. 2-3 kere düştü sapasağlam. Ayrıca farenin fiyatı yaklaşık 50TL.
erme dedi: Şimdiye kadar o mouse ile sorun yaşayanı görmedim. Kaliteli ve parasını hak eden bir mouse. Çantan da bomba ile gezmek ister misin? Muhtemelen hayır. Ama denedin mi? Bir şeyin kötü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmez. Genişletmek için tıkla... RGB'si gayet iyi dokununca renk değiştiriyor. Malzame kalitesine gelince fareyi yere hızla atmazsanız bir şey olmaz. 2-3 kere düştü sapasağlam. Ayrıca farenin fiyatı yaklaşık 50TL.
C Cascarly Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 10 Temmuz 2021 #24 Jon1Snow dedi: Kullandınız mı da konuşuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... HP x220 kullandım, 2 aya bozuldu.
Jon1Snow dedi: Kullandınız mı da konuşuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... HP x220 kullandım, 2 aya bozuldu.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #25 Cascarly dedi: HP x220 kullandım, 2 aya bozuldu. Genişletmek için tıkla... Bu m160.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Temmuz 2021 #26 Jon1Snow dedi: Bu m160. Genişletmek için tıkla... Sırf marka diye 50 TL'lik çöp alınmaz.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #27 erme dedi: Sırf marka diye 50 TL'lik çöp alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kullanmadan bilemezsin. Neyse pahalı olunca daha iyi olmuyor.
erme dedi: Sırf marka diye 50 TL'lik çöp alınmaz. Genişletmek için tıkla... Kullanmadan bilemezsin. Neyse pahalı olunca daha iyi olmuyor.
C Cascarly Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 10 Temmuz 2021 #28 Jon1Snow dedi: Bu m160. Genişletmek için tıkla... Tamam sen kullandın çok iyi. Sensör, yazılım ve mouse konusunda daha iyi, tecrübeli ve çoğu kişi tarafından beğenilmiş mouse almayalım.
Jon1Snow dedi: Bu m160. Genişletmek için tıkla... Tamam sen kullandın çok iyi. Sensör, yazılım ve mouse konusunda daha iyi, tecrübeli ve çoğu kişi tarafından beğenilmiş mouse almayalım.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #29 Cascarly dedi: Tamam sen kullandın çok iyi. Sensör, yazılım ve mouse konusunda daha iyi, tecrübeli ve çoğu kişi tarafından beğenilmiş mouse almayalım. Genişletmek için tıkla... Tamam sakin. Ben sadece mouse'un kötü olmadığını belirmek istedim. İstediğiniz mouse'u alabilirsiniz.
Cascarly dedi: Tamam sen kullandın çok iyi. Sensör, yazılım ve mouse konusunda daha iyi, tecrübeli ve çoğu kişi tarafından beğenilmiş mouse almayalım. Genişletmek için tıkla... Tamam sakin. Ben sadece mouse'un kötü olmadığını belirmek istedim. İstediğiniz mouse'u alabilirsiniz.