150 TL ucuz mouse önerisi

Bütçe
75-150

ibr4him3nes

Hectopat
Herkese iyi akşamlar,
Benim zamanında A101'den 40 TL'ye aldığım yadigar mouse bugün sıkıntı çıkarmaya başladı. Yeni bir mouse almam gerekiyor ama ne almam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Bütçem 75 TL ile 150 TL arası.
İyi akşamlar teşekkür ederim.

Herkese iyi akşamlar,
Benim zamanında A101'den 40 TL'ye aldığım yadigar mouse bugün sıkıntı çıkarmaya başladı. Yeni bir mouse almam gerekiyor ama ne almam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Performax Xotran.

Herkese iyi akşamlar,
120 ya da 150 tl idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam şoktan Rampage SMX R47 almıştım 1 ay oldu baya memnunum, şuan fiyatı artmış olabilir

120 ya da 150 TL idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam şoktan Rampage SMX R47 almıştım 1 ay oldu bayağı memnunum, şu an fiyatı artmış olabilir.

Hocam o ürünleri Rampage üretmiyor o tarz markalardan ürün almayın 100 de 1 ürün düzgün çıkar bozulmadı diye başka ürününü alırsınız 2 ayda elinizde kalır.

Hocam o ürünleri Rampage üretmiyor o tarz markalardan ürün almayın 100 de 1 ürün düzgün çıkar bozulmadı diye başka ürününü alırsınız 2 ayda elinizde kalır.
hadi ya bilseydim daha çok araştırırdım fiyatı görünüşü filan hoşuma gitti aldım bir sorunu da yok aslında güzelce kullanıyorum neyse bir dahaki sefere dikkat ederim eyw

Hadi ya bilseydim daha çok araştırırdım fiyatı görünüşü filan hoşuma gitti aldım bir sorunu da yok aslında güzelce kullanıyorum neyse bir dahaki sefere dikkat ederim eyvallah.

Everest Izoly Rampage Game Booster Gamepower Turbox Dragos bayağı var aklımda olanları yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı