150 TL Webcam önerisi

Mertcanndyh

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar, küçüklüğümden beri oyunlar oynarken video çekmek yayın yapmak istiyorum ve şu an tek eksiğim Webcam kaldı. 150 TL'yi aşmayacak şekilde giriş seviyesinden FP ürünü bir Webcam önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhabalar, küçüklüğümden beri oyunlar oynarken video çekmek yayın yapmak istiyorum ve şu an tek eksiğim Webcam kaldı. 150 TL'yi aşmayacak şekilde giriş seviyesinden FP ürünü bir Webcam önerir misiniz?

150 TL'ye güzel bir Webcam bulacağını zannetmiyorum. Bütçeni 400 civarlarına çıkartırsan işini görecek bir kamera alabilirsin. Benim tavsiyem telefonunu kamera olarak kullanman.

İruin kullanarak telefonunuzu Webcam'e dönüştürebilirsiniz.

Everest sc-hd03 fena değil, mediamarktta 200 tl şu anda. İnceleme videolarına bir bakın derim. Görüntü kalitesi hiç fena değil, renkleri biraz dandik, mikrofonu çok kötü. Arkadaşın dediği gibi telefonu kullanmanın yollarına bakmanı öneririm ben de

Bütçeyi biraz aşar iseniz bu olabilir, video doğruysa, kalitesi fiyatına göre güzel gibi duruyor. Videoyu dikkatli izleyin, ışık önemli kamera için, kendiside söylüyor, ışık olmazsa, görüntü kötüleşebilir sanırım. Görüntüyü daha iyi görebilmek için, videoyu en son kaliteye almanızı öneririm, en azından kamerayı gösterdiği yerleri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Everest sc-hd03 fena değil, mediamarktta 200 tl şu anda. İnceleme videolarına bir bakın derim. Görüntü kalitesi hiç fena değil, renkleri biraz dandik, mikrofonu çok kötü. Arkadaşın dediği gibi telefonu kullanmanın yollarına bakmanı öneririm ben de
Aynısını kullanıyorum cidden iyi. Mikrofon'unda sıkıntı yaşamadım. Eğer doğru açı ve ışığı ayarlarsanız çok iyi oluyor.

Not: Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki fazla geniş alıyor görüntüyü yani kamerayı ortaya koyun odanın yarısını alıyor.

198 TL'ye alabilirsiniz. Kendim kullanıyorum. Kullanan çok insan da tanıyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Görüntü kalitesi vesaire gayet iyidir. Sadece mikrofonu aşırı berbat. Mikrofonu yokmuş gibi düşünün alırken. Everest Kamera1080p Full Hd Usb Pc Sc-hd03 | Trendyol
Not: Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki fazla geniş alıyor görüntüyü yani kamerayı ortaya koyun odanın yarısını alıyor.
Kamera hafif balık gözü gibi geniş alıyor. Kenarlara bakarsanız görüntü yamuluyor.

Kamera geniş açılı, ama video kayıt uygulamalarında (obs miydi adı?) açısı ayarlanabiliyor galiba yayıncılar için. Yaşlıca bir abinin bu kameraya ait youtube incelemesinde anlatılıyordu. Ben şahsen online ders ve arkadaş görüşmeleri için kullanıyorum, bu sebeple bildiğim bir özellik değil.

İriun Webcam kullan hiç lag yok ve telefon iyiyse çok sağlam görüntü alabilirsin 150 TL'ye alacağın Webcam'den bir şey bekleme hazır elinde telefonun varken onu kullan mikrofonun yoksa onu da iriun Webcam sayesinde kullanabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı