TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Aşağıdaki de bana hazır pc'nin yanında bedava gelmişti, fena değil bunu da notebook'uma taktım. Çok uzakta performans bekleme ama. Hazır pc alıp da satışa çıkaran çok, ikinci el sitelerinden kapalı kutu bulabilirsin, o yüzden ekledim.
TP-LINK TL-WN722N 150 Mbps N Kablosuz Yüksek Kazanımlı 4dBi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Aşağıdaki de bana hazır PC'nin yanında bedava gelmişti, fena değil bunu da notebook'uma taktım. Çok uzakta performans bekleme ama. Hazır PC alıp da satışa çıkaran çok, ikinci el sitelerinden kapalı kutu bulabilirsin, o yüzden ekledim.
En ucuz TP-Link TL-WN725N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WN725N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 335,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Çok uzak bir Wi-Fi ile işin yoksa son derece kibar ve güzel bir adaptör tavsiye ederim.