D DarkFR1 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 Yan tuşlar benim için önemli kısayol atıyorum. Driver meselesi de DPI'i ben ayarlayayım diye. Son düzenleme: 28 Nisan 2023
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Nisan 2023 #2 DarkFR1 dedi: Yan tuşlar benim için önemli kısayol atıyorum. Driver meselesi de DPI'i ben ayarlayayım diye. Genişletmek için tıkla... Performax Xorak Makrolu 8000Dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse Siyah 7 Tuşlu - Fiyatı, Yorumları Performax Xorak Makrolu 8000Dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse Siyah 7 Tuşlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
DarkFR1 dedi: Yan tuşlar benim için önemli kısayol atıyorum. Driver meselesi de DPI'i ben ayarlayayım diye. Genişletmek için tıkla... Performax Xorak Makrolu 8000Dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse Siyah 7 Tuşlu - Fiyatı, Yorumları Performax Xorak Makrolu 8000Dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse Siyah 7 Tuşlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Nisan 2023 #3 DarkFR1 dedi: Yan tuşlar benim için önemli kısayol atıyorum. Driver meselesi de DPI'i ben ayarlayayım diye. Genişletmek için tıkla... Performax Xotran öneriyorum. O fiyata rakipsiz. GoktugT dedi: Performax Xorak Makrolu 8000Dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse Siyah 7 Tuşlu - Fiyatı, Yorumları Performax Xorak Makrolu 8000Dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse Siyah 7 Tuşlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sensörü çok kötü.
DarkFR1 dedi: Yan tuşlar benim için önemli kısayol atıyorum. Driver meselesi de DPI'i ben ayarlayayım diye. Genişletmek için tıkla... Performax Xotran öneriyorum. O fiyata rakipsiz. GoktugT dedi: Performax Xorak Makrolu 8000Dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse Siyah 7 Tuşlu - Fiyatı, Yorumları Performax Xorak Makrolu 8000Dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse Siyah 7 Tuşlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sensörü çok kötü.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Nisan 2023 #4 550519 dedi: Performax Xotran öneriyorum. O fiyata rakipsiz. Sensörü çok kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam Xotran'la karıştırmışım.
550519 dedi: Performax Xotran öneriyorum. O fiyata rakipsiz. Sensörü çok kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam Xotran'la karıştırmışım.
D DarkFR1 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #5 550519 dedi: Performax xotran öneriyorum. O fiyata rakipsiz. Sensörü çok kötü. Genişletmek için tıkla... GoktugT dedi: Hocam Xotran'la karıştırmışım. Genişletmek için tıkla... Şimdi bunu almayayım demek bu. Peki başka öneri?
550519 dedi: Performax xotran öneriyorum. O fiyata rakipsiz. Sensörü çok kötü. Genişletmek için tıkla... GoktugT dedi: Hocam Xotran'la karıştırmışım. Genişletmek için tıkla... Şimdi bunu almayayım demek bu. Peki başka öneri?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 30 Nisan 2023 #6 DarkFR1 dedi: Şimdi bunu almayayım demek bu. Peki başka öneri? Genişletmek için tıkla... Xotran o bütçede rakipsiz adeta.
DarkFR1 dedi: Şimdi bunu almayayım demek bu. Peki başka öneri? Genişletmek için tıkla... Xotran o bütçede rakipsiz adeta.