Cayxe Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 635 12 Ocak 2019 #11 Başka bir önerininiz var mı? Son düzenleme: 12 Ocak 2019
ecuse Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 170 12 Ocak 2019 #12 ZamanTaciri dedi: Bende G300s kullanıyorum, gerek sağlamlık gerek ses gerek ergonomik yapı olarak çok iyi bir faredir. 1.5 senedir kullanıyorum kozmetik açıdan kullanıma bağlı olarak her hangi bir hasar bile oluşmadı malzeme kalitesi çok iyi Genişletmek için tıkla... Aynen çok sağlam bir fare uzun ömürlü kuzenim yıllar sonra eskitti yaklaşık 3.5 yıl kadar. Cayxe dedi: Başka bir önerininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanımı hakkında pek emin değilim ama çoğu kişi James Donkey ürünlerini öneriyor.
ZamanTaciri dedi: Bende G300s kullanıyorum, gerek sağlamlık gerek ses gerek ergonomik yapı olarak çok iyi bir faredir. 1.5 senedir kullanıyorum kozmetik açıdan kullanıma bağlı olarak her hangi bir hasar bile oluşmadı malzeme kalitesi çok iyi Genişletmek için tıkla... Aynen çok sağlam bir fare uzun ömürlü kuzenim yıllar sonra eskitti yaklaşık 3.5 yıl kadar. Cayxe dedi: Başka bir önerininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanımı hakkında pek emin değilim ama çoğu kişi James Donkey ürünlerini öneriyor.
Cayxe Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 635 12 Ocak 2019 #13 Ama elim biraz büyük. ecuse dedi: Aynen çok sağlam bir fare uzun ömürlü kuzenim yıllar sonra eskitti yaklaşık 3.5 yıl kadar. Kullanımı hakkında pek emin değilim ama çoğu kişi James Donkey ürünlerini öneriyor. Genişletmek için tıkla...
Ama elim biraz büyük. ecuse dedi: Aynen çok sağlam bir fare uzun ömürlü kuzenim yıllar sonra eskitti yaklaşık 3.5 yıl kadar. Kullanımı hakkında pek emin değilim ama çoğu kişi James Donkey ürünlerini öneriyor. Genişletmek için tıkla...
ecuse Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 170 12 Ocak 2019 #14 Cayxe dedi: Ama elim biraz büyük. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız fare nedir peki ?
Cayxe Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 635 12 Ocak 2019 #15 ecuse dedi: Kullandığınız fare nedir peki ? Genişletmek için tıkla... Kullandığım bir farem yok, laptopun touchpadini kullanıyorum. Bloody A90 iyi o zaman?
ecuse dedi: Kullandığınız fare nedir peki ? Genişletmek için tıkla... Kullandığım bir farem yok, laptopun touchpadini kullanıyorum. Bloody A90 iyi o zaman?
MetinCakir Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 496 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #16 Logitech G102 gayet güzel.