150 TL'ye ekran kartı

Hocam işlemcinizi ve güç kaynağınızı da yazsanız daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirdim. R7 240 veya GT 1030 ekran kartı alabilirseniz o fiyat bütçesine göre gayet iyi olacaktır.

Hocam işlemcinizi ve güç kaynağınızı da yazsanız daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirdim. R7 240 veya GT 1030 ekran kartı alabilirseniz o fiyat bütçesine göre gayet iyi olacaktır.
hocam ben ekran kartı almak istemiyorum şimdi ram almak istiyorum boşuna da forum açmayım dedim ben ramimin markasına 4 programdan bakmaya çalıştım ama yok gözükmüyor ne yapcam onun yanına 2 gb ram alcam toplam 2 +2 4 gb ram olcak alacağım ram
şimdi nasıl yapcam kasayı açtım ramdede markası yazmıyor? anakartım Asus P5VD2- vm se lütfen yardım et nasıl bulcam ismini ?
20200209_123143.jpg

şu anki ram bu yardım edermisiniz birde 2gb ramin yanına 4 gb ram takılır mı?
20200209_124614.jpg

ram herhalde 2. resimdeki karıştırdım 😂

Son düzenleme:
hocam ben ekran kartı almak istemiyorum şimdi ram almak istiyorum boşuna da forum açmayım dedim ben ramimin markasına 4 programdan bakmaya çalıştım ama yok gözükmüyor ne yapcam onun yanına 2 gb ram alcam toplam 2 +2 4 gb ram olcak alacağım ram
şimdi nasıl yapcam kasayı açtım ramdede markası yazmıyor? anakartım Asus P5VD2- vm se lütfen yardım et nasıl bulcam ismini ?
Eki Görüntüle 498626
şu anki ram bu yardım edermisiniz birde 2gb ramin yanına 4 gb ram takılır mı?
Eki Görüntüle 498629
ram herhalde 2. resimdeki karıştırdım 😂
Sisteminizi tam olarak yazar mısınız ? Ona göre öneride bulunalım çoğu RAM birbirine uyar zaten arada büyük MHZ farkları yoksa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı