hocam ben ekran kartı almak istemiyorum şimdi ram almak istiyorum boşuna da forum açmayım dedim ben ramimin markasına 4 programdan bakmaya çalıştım ama yok gözükmüyor ne yapcam onun yanına 2 gb ram alcam toplam 2 +2 4 gb ram olcak alacağım ramHocam işlemcinizi ve güç kaynağınızı da yazsanız daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirdim. R7 240 veya GT 1030 ekran kartı alabilirseniz o fiyat bütçesine göre gayet iyi olacaktır.
Sisteminizi tam olarak yazar mısınız ? Ona göre öneride bulunalım çoğu RAM birbirine uyar zaten arada büyük MHZ farkları yoksa.hocam ben ekran kartı almak istemiyorum şimdi ram almak istiyorum boşuna da forum açmayım dedim ben ramimin markasına 4 programdan bakmaya çalıştım ama yok gözükmüyor ne yapcam onun yanına 2 gb ram alcam toplam 2 +2 4 gb ram olcak alacağım ram
şimdi nasıl yapcam kasayı açtım ramdede markası yazmıyor? anakartım Asus P5VD2- vm se lütfen yardım et nasıl bulcam ismini ?Kingston 2GB 667MHz DDR2 Ram (KVR667D2N5/2G) Fiyatı
Kingston 2GB 667MHz DDR2 Ram (KVR667D2N5/2G) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Eki Görüntüle 498626
şu anki ram bu yardım edermisiniz birde 2gb ramin yanına 4 gb ram takılır mı?
Eki Görüntüle 498629
ram herhalde 2. resimdeki karıştırdım![]()
çok geç cevap verdiniz ramin markasını buldum ve aynı ramin 2.eli ni aldım kargoda.Sisteminizi tam olarak yazar mısınız ? Ona göre öneride bulunalım çoğu RAM birbirine uyar zaten arada büyük MHZ farkları yoksa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.