AtakanGuney Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 742 Çözümler 3 3 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, fiyatı çok pahalı olmayan (maksimum 150 TL) gamepad arıyorum. Senaryo oyunları oynayacağım bunun için önerilerinizi almak istedim. İyi günler.
Arkadaşlar merhaba, fiyatı çok pahalı olmayan (maksimum 150 TL) gamepad arıyorum. Senaryo oyunları oynayacağım bunun için önerilerinizi almak istedim. İyi günler.
corlulu Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 976 Çözümler 4 Yer Отгонтэнгэр Daha fazla Sistem Özellikleri Motherboard: MSI A320M-A PRO GPU: Asus RX570 CPU: AMD Ryzen 3 3200G RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM Case: Corsair iCUE 465X Cinsiyet Erkek Meslek Harbiye Nazırı 3 Ağustos 2020 #2 R. AtakanGuney dedi: Arkadaşlar merhaba, fiyatı çok pahalı olmayan (maksimum 150 TL) Gamepad arıyorum. Senaryo oyunları oynayacağım bunun için önerilerinizi almak istedim. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Rampage markasının Gamepad'lerini gördüm kendileri 60TL civarında sanırsam incelemesi var mı bilmiyorum ama güzel gibi duruyolar fiyatına göre.
R. AtakanGuney dedi: Arkadaşlar merhaba, fiyatı çok pahalı olmayan (maksimum 150 TL) Gamepad arıyorum. Senaryo oyunları oynayacağım bunun için önerilerinizi almak istedim. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Rampage markasının Gamepad'lerini gördüm kendileri 60TL civarında sanırsam incelemesi var mı bilmiyorum ama güzel gibi duruyolar fiyatına göre.