Merhabalar PES 20 için Gamepad önerir misiniz? Bilgisayardan oynayacağım ve fiyatı en fazla 150 TL olmalı daha üstüne çıkamam Hissiyatı iyi ve kullanışlı bir.
Gamepad (kol) önerirseniz sevinirim teşekkürler
Hocam ben 2.el Logitech F710 almanı öneririm.
Hatta USB receiver ı kayıp olan ilanları satın alırsanız (60-70 TL'ye Gittigidiyor vs.) Logitech international a İngilizce bir mail atın ve onlar bir kereliğe mahsus yedek receiver yolluyorlar (2 hafta da geliyor) tabii o kadar bekleyebilirseniz hayırlı gümler.
Microsoft Xbox 360 Gamepad Joystick Oyun Kolu Kablolu PC Uyumlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Microsoft Xbox 360 Gamepad Joystick Oyun Kolu Kablolu PC Uyumlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.google.com
Ben bunu satın almıştım rahat bir kullanışı var ama sonradan sorun çıkartmaya başladı PS4 gibi Gamepad bulmak zor bu yüzden normal bir Dualshock alabilirsiniz ama fiyatları bu aralar havada bu yüzden ucuz ve kaliteli olarak Pc uyumlu ps gamepadleri - Google Alışveriş bunu kullanabilirsiniz pek sorun çıkartmadı ama bazı pclere uyumlu olmadığı söyleniyor önceden uyarayım
Microsoft Xbox 360 Gamepad Joystick Oyun Kolu Kablolu PC Uyumlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Microsoft Xbox 360 Gamepad Joystick Oyun Kolu Kablolu PC Uyumlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.google.com
Ben bunu satın almıştım rahat bir kullanışı var ama sonradan sorun çıkartmaya başladı PS4 gibi Gamepad bulmak zor bu yüzden normal bir Dualshock alabilirsiniz ama fiyatları bu aralar havada bu yüzden ucuz ve kaliteli olarak Pc uyumlu ps gamepadleri - Google Alışveriş bunu kullanabilirsiniz pek sorun çıkartmadı ama bazı pclere uyumlu olmadığı söyleniyor önceden uyarayım.
Hocam bu ürün ve 360 modellerinin bu fiyat bandındaki tüm ürünleri çakma. Kutuya kanmayın zamanında ben de almıştım fakat kablosu temazsızlık yapmaya başladı ve sonra bozuldu.
Merhabalar PES 20 için Gamepad önerir misiniz? Bilgisayardan oynayacağım ve fiyatı en fazla 150 TL olmalı daha üstüne çıkamam hissiyatı iyi ve kullanışlı bir.
Gamepad (kol) önerirseniz sevinirim teşekkürler .
Bir de hocam vibration sizin için önemli değilse aynı sensörlere sahip olan fakat receiver yerine kablolu olan ve titreşim özelliği olmayan F310 alabilirsin.