T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #11 Makro nasıl paralı olabilir ki anlamadım
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #12 T60 iyidir. Ancak yazılımın paralı olduğunu bilmiyorum, ben yazılımını kurdum ve internetteki videolara bakarak makro ayarladım.
T60 iyidir. Ancak yazılımın paralı olduğunu bilmiyorum, ben yazılımını kurdum ve internetteki videolara bakarak makro ayarladım.
Energize Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 482 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #13 technopol dedi: Makro nasıl paralı olabilir ki anlamadım Genişletmek için tıkla... 3.Tuş ek para istiyor v7'de. iDark dedi: T60 iyidir. Ancak yazılımın paralı olduğunu bilmiyorum, ben yazılımını kurdum ve internetteki videolara bakarak makro ayarladım. Genişletmek için tıkla... v7'de 3.tuş için ek para ödemen gerekiyordu. Bunda öyle bir durum yokmu ?
technopol dedi: Makro nasıl paralı olabilir ki anlamadım Genişletmek için tıkla... 3.Tuş ek para istiyor v7'de. iDark dedi: T60 iyidir. Ancak yazılımın paralı olduğunu bilmiyorum, ben yazılımını kurdum ve internetteki videolara bakarak makro ayarladım. Genişletmek için tıkla... v7'de 3.tuş için ek para ödemen gerekiyordu. Bunda öyle bir durum yokmu ?
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #14 Energize dedi: 3.Tuş ek para istiyor v7'de. v7'de 3.tuş için ek para ödemen gerekiyordu. Bunda öyle bir durum yokmu ? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bilgim yok. Eğer tereddütteyseniz benim kullandığımdan alın Bloody V3, 80 küsür TL ve double click özelliğiyle makro bile kurmama gerek kalmıyor. Yazılımda ise para istemedi benden.
Energize dedi: 3.Tuş ek para istiyor v7'de. v7'de 3.tuş için ek para ödemen gerekiyordu. Bunda öyle bir durum yokmu ? Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bilgim yok. Eğer tereddütteyseniz benim kullandığımdan alın Bloody V3, 80 küsür TL ve double click özelliğiyle makro bile kurmama gerek kalmıyor. Yazılımda ise para istemedi benden.
Ö ÖmerT. Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 279 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2015 #15 Energize dedi: 3.Tuş ek para istiyor v7'de. v7'de 3.tuş için ek para ödemen gerekiyordu. Bunda öyle bir durum yokmu ? Genişletmek için tıkla... V7 artık makro ile birlikte satılıyor. 2 hafta önce almıştık abime. Ve yeni model ismi V7MA.
Energize dedi: 3.Tuş ek para istiyor v7'de. v7'de 3.tuş için ek para ödemen gerekiyordu. Bunda öyle bir durum yokmu ? Genişletmek için tıkla... V7 artık makro ile birlikte satılıyor. 2 hafta önce almıştık abime. Ve yeni model ismi V7MA.