150 TL'ye Minecraft hosting önerisi

Ali kerimov

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, 2 veya 3 kişi modlu Minecraft sunucusu açmak istiyoruz. Sürüm en az 1.16 veya 1.17 olacak(modlu). Veya modsuz 1.20 falan oynarız. Biraz araştırdım ve Batihost, sourcebilisim, Keyubu gibi sitelerin beğenildiğini gördüm. Kullanmışlığınız varsa siz hangisini önerirsiniz? Bir de moidlu olarak Max 100 tane mod olacak, kaç GB RAM ve işlemcili makine olmalı?
Bütçe 150 TL.

Büyük bir sunucu açmıcaksanız saganetwork tercih edebilirsiniz. İndirimde hemde şuan. Resim olarak eldeğim paketi alabilirsin. KURBANBAYRAM kodu ile %30 indirim oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-28-15-20-05-654_com.android.chrome.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 114
Batihost uygundur hocam, eğer bütçeyi büyütürseniz kessinlikle Rabisu'yu öneririm

Büyük bir sunucu açmayacaksanız saganetwork tercih edebilirsiniz. İndirimde hem de şu an. Resim olarak eldeğim paketi alabilirsin. Kurbanbayram kodu ile %30 indirim oluyor.

Sunucuda ben ve arkadaşım olacak yani 2 kişi. Veb arayüzü nasıl istediğim ayarları yapmama olanak tanır mı? Patlama koruması gibi şeyler.

Sunucuda ben ve arkadaşım olacak yani 2 kişi. Veb arayüzü nasıl istediğim ayarları yapmama olanak tanır mı? Patlama koruması gibi şeyler.
Unturnedda bir sıkıntı yaşamadım. Patlama gibi bir olayın yaşancağınıda sanmıyorum sadece büyük sunucularda biraz ping olayı yaratıyordu eskiden düzelmiş olabilir. Ve direk vds olur istediğiniz gibi ayarlarsınız.

Batihost uygundur hocam, eğer bütçeyi büyütürseniz kessinlikle Rabisu'yu öneririm.

Böyle bir paketini buldum işlemci iyi ama RAM diğerlerine kiyasla düşük kalıyor, 100 tane falan mod ekledigimde afallar mı?

Hocam öğle değil Minecraft oyun içi patlama koruması.

Hocam inanın bilmiyorum bir destek açın ve sorun ben en son Rabisu kullanmıştım hiç bir sorun çıkmamıştı

Ben keyubudan almıştım mc için 8gb ram elitrada acı çekiyor 8gb yetmeyebilir. Sagadan unturned çmıştım. Oyun içi patlama koruması dediğiniz bir oyuncunun girip yapılarınızj patlatması ise hostingler ona koruma sağlamıyor. Ddos koruması sağlıyor. O korumayı siz yapmalısınız. Whitelist açabilirsiniz+authme reloaded kurarsınız. Şarjım 1 sslerde de görmüşsünüzdür bir süre yazamayacağım.

Minimum 8GB üzeri bir sunucu önerebilirim aşağıda ki linkten inceleyebilirsin, tavsiyem ryzen işlemcili paketlere bakmandır. Ek olarak bayram nedeniyle %45 indirim sağlıyorlar kodu aşağıda bırakıyorum isteyen kullanabilir.

İndirim kodu: KüçükBaş
Ryzen işlemciler için indirim kodu: BüyükBaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…