150 TL'ye Minecraft için server önerisi

EnesVRR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımla Minecraft için sunucu kiralamak istiyoruz. Bütçe 150TL civarı güzel olan kasmayacak chunk sorunu oluşmayacak kısaca yağ gibi oynayabileceğimiz sunucu kiralama sitesi önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
exaroton, aternos'un paralı hali.

Kiralamalar aylık mı oluyor böyle sunucu kiralama sitelerinde? Eğer öyleyse belki Statik IP ile kendi sunucunuzu açabilirsiniz. Sisteminiz de buna elverişli ise tabi. Böyelikle daha uyguna daha verimli sunucu açmış olursunuz.

exaroton, aternos'un paralı hali.
Hem kontör tabanlı olduklarından hem de euro ile çalıştıklarından fiyat olarak oldukça pahalıya geliyor hocam.

Şimdi hocam 150₺'ye sunucu satın alamazsınız, kiralarsınız. Yani istekleriniz doğrultusunda tavsiye edeceğim sunucunun fiyatı aylık ortalama 80₺ olur.

SagaNetwork tavsiye edebilirim Ryzen paketleriyle gayet güzel bir deneyim vadediyor.

Alttan AMD Ryzen'e tıklamayı unutmayın.

Arkadaşımla Minecraft için sunucu kiralamak istiyoruz. Bütçe 150TL civarı güzel olan kasmayacak chunk sorunu oluşmayacak kısaca yağ gibi oynayabileceğimiz sunucu kiralama sitesi önerebilir misiniz?
Saganetwork veya Keyubu'dan vds kiralayıp bunların üstüne kendin kurabilirsin özellikler pek iyi olmaz ama işini göreceğini düşünüyorum.

Saganetwork veya Keyubu'dan vds kiralayıp bunların üstüne kendin kurabilirsin özellikler pek iyi olmaz ama işini göreceğini düşünüyorum.
Hocam arkadaş sadece oyun sunucusu kuracaksa VDS yerine oyun sunucusu tercih etmesi daha mantıklı. Nedeni VDS aldığınız zaman sistem kaynaklarını hem işletim sistemi hem de oyun sunucusu harcayacak.

Özelliklerin pek iyi olmadığını sanmıyorum Ryzen 9 5900x var, arkadaşlarla oynamak için gayet yeterli.

Mc server için sistem gereksinimleri hakkında pek bir bilgim yok ben projelerim için kullanıyordum yetersiz geliyordu ama ucuz oldukları için severek kullanıyordum.
Ucundan baktım şimdi arkadaşa yeterde artarmış

Mc server için sistem gereksinimleri hakkında pek bir bilgim yok ben projelerim için kullanıyordum yetersiz geliyordu ama ucuz oldukları için severek kullanıyordum.
Ucundan baktım şimdi arkadaşa yeterde artarmış
Xeon işlemcili olanlar kötü hocam 3 kişi oynayınca TPS düşmeye başlıyor, Ryzen paketler güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…