150 TL'ye ne alınabilir?

Sweet Cupcake

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda üç oyun var arkadaşlar Mafia 2 ve 3 birinci oyuna sahibim ya da thymesia souls benzeri oyun souls oyunlarını da çok severim ya da Battlefield 2042 alacağım EA'den Steam'de üyelikle oynuyorum ama üyeliğe de güvenemiyorum. Sizce hangisini almayim?

Bilgisayarın yeterliyse, süreklilik için Battlefield 2042 al. Ancak ben Battlefield yerine Warzone tavsiye ederim. Hem bedava hem oyuncu sayısı daha yüksek.

i5 10400F GTX 1660 Super 16 GB RAM var hocam oyunu üyelikte ayar yaparak 80 ila 100 FPS arasi oynuyordum hocam Warzone bence optimizasyonu daha kötü bence ama bu aralar arkadaş ortamım yok 2042 tek sararmi sarmaz ise hikayeli oyun almak isterim.

Aklımda üç oyun var arkadaşlar Mafia 2 ve 3 birinci oyuna sahibim ya da thymesia souls benzeri oyun souls oyunlarını da çok severim ya da Battlefield 2042 alacağım EA'den Steam'de üyelikle oynuyorum ama üyeliğe de güvenemiyorum. Sizce hangisini almayim?

Dostum Battlefield 2042 rezil bir oyun ona 95 TL vereceğine 1, 3, 4 ve 5'i al. Özellikle BF 4 halen bir ton server var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı