OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 18 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Belki biraz zor ama işlemciye overclock yapacağım ve bunun için fan arıyorum. Ryzen'in stok fanının Intel'den daha güzel soğuttuğunu duydum. Önerir misiniz? Ya da ne alsam? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Merhabalar. Belki biraz zor ama işlemciye overclock yapacağım ve bunun için fan arıyorum. Ryzen'in stok fanının Intel'den daha güzel soğuttuğunu duydum. Önerir misiniz? Ya da ne alsam? Teşekkürler.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 Bütçenizi 40 TL aşıp bunu alın. Yanında gelen termal macunu da kaliteli. Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Bütçenizi 40 TL aşıp bunu alın. Yanında gelen termal macunu da kaliteli. Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 18 Şubat 2021 #3 Umut 77 dedi: Bütçenizi 40 TL aşıp bunu alın. Yanında gelen termal macunu da kaliteli. Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim. Teşekkürler.
Umut 77 dedi: Bütçenizi 40 TL aşıp bunu alın. Yanında gelen termal macunu da kaliteli. Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Snowman T6 6 Bakır Borulu Rainbow Çift Fan Ledli Güçlü Cpu Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Sipariş ettim. Teşekkürler.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 OnlyGroovy dedi: Sipariş ettim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Stok fana göre çok daha iyi bir fandır.
OnlyGroovy dedi: Sipariş ettim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Stok fana göre çok daha iyi bir fandır.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 18 Şubat 2021 #5 Umut 77 dedi: Rica ederim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Stok fana göre çok daha iyi bir fandır. Genişletmek için tıkla... Emoji banım olduğu için beğenemiyorum. Teşekkürler ilginizden dolayi.
Umut 77 dedi: Rica ederim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Stok fana göre çok daha iyi bir fandır. Genişletmek için tıkla... Emoji banım olduğu için beğenemiyorum. Teşekkürler ilginizden dolayi.