150 TL'ye SilverStone AR01 alınır mı?

emreyilmazing

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bulunduğum ilde el ile alışveriş yapacağım. İkinci el buldum, sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üç bakır ısı borulu çok iyi diyemem.
Ama borular 8 mm. Ryzen 3600 ile kullanacağım.
Burada testleri çok iyi gözüküyor. Biraz eski bir model. 3600 ile 4.2 veya 4.3 GHz yapabilir miyim sizce?

Bence biraz daha indirim isteyin, zaten sıfır 170 TL civarına satılıyordu. 130-140 TL olursa alınabilir, 3 ısı borusu olmasına rağmen performansı gayet iyidir.
175 TL'den satışa koymuş 150 yaptı. Yine de sorarım indirim için. Aslında bütçem 200-300 arası. Ama ikinci el alırsam bir problem olmaz ve kar ederim diye düşünüyorum. Şu an soğutucular bile pahalı. 300'e Artcic 34 Duo alınıyordu. Keşke alsaydım zamanında hemen döşerdim.
200-300 arası daha iyi bir soğutucu varsa alabilirim

Al bunu en azından kafan rahat etsin. Hem garantili ürün hem de içinden termal macun da çıkıyor:

Bence biraz daha indirim isteyin, zaten sıfır 170 TL civarına satılıyordu. 130-140 TL olursa alınabilir, 3 ısı borusu olmasına rağmen performansı gayet iyidir.
@Motionless IN White 130 TL indirdim. Almalı mıyım sizce? Ve Ryzen 3600 ile 4.2 ve 4.3 yapabilir miyim?
Hocam benle alakalı bir şey ama Dark markasını sevmiyorum. Bana güven vermiyor. Elimde zaten MX-4 2019 var. Termal macunun çok önemi yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…