J jacko Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 RAM kingston fury beast 32 gb 3200 mhz Ekran kartı gtx 1070 Anakart b360m bazooka İşlemci i7 8700 Oyun iyi diye duydum ve sanal gerçeklik gözlüğüm de, var üç oyunu da oynayabilirim. Sizce 150 TL'ye alınır mı? Alınmazsa 150 TL en fazla oyun öneriniz var mıdır?
Oyun iyi diye duydum ve sanal gerçeklik gözlüğüm de, var üç oyunu da oynayabilirim. Sizce 150 TL'ye alınır mı? Alınmazsa 150 TL en fazla oyun öneriniz var mıdır?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Ekim 2023 #2 Mantıksız bence. Oyun güzel de pahalı buluyorum şahsen, zam yemeden önce iyiydi. İlk oyunu neyse 53 liraya fena değil de ikinciye 71 fazla gibi. Battlefield oyunları indirimde, onlara bakın.
Mantıksız bence. Oyun güzel de pahalı buluyorum şahsen, zam yemeden önce iyiydi. İlk oyunu neyse 53 liraya fena değil de ikinciye 71 fazla gibi. Battlefield oyunları indirimde, onlara bakın.
J jacko Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #3 Caner Uncu dedi: Mantıksız bence. Oyun güzel de pahalı buluyorum şahsen, zam yemeden önce iyiydi. İlk oyunu neyse 53 liraya fena değil de ikinciye 71 fazla gibi. Battlefield oyunları indirimde, onlara bakın. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsiniz? Bende sadece 1 var.
Caner Uncu dedi: Mantıksız bence. Oyun güzel de pahalı buluyorum şahsen, zam yemeden önce iyiydi. İlk oyunu neyse 53 liraya fena değil de ikinciye 71 fazla gibi. Battlefield oyunları indirimde, onlara bakın. Genişletmek için tıkla... Hangisini önerirsiniz? Bende sadece 1 var.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Ekim 2023 #4 jacko dedi: Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 4 ve 5 alınabilir bence. BF 2042'nin fiyatı da güzel, sadece online o. Eğer seviyorsanız bakabilirsiniz. Ben online kısımla pek ilgilenmiyorum.
jacko dedi: Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 4 ve 5 alınabilir bence. BF 2042'nin fiyatı da güzel, sadece online o. Eğer seviyorsanız bakabilirsiniz. Ben online kısımla pek ilgilenmiyorum.