Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 17 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, şöyle bir USB 3.0 çoklayıcı buldum. Sizce iyi midir? 150 TL civarında başka tavsiyeniz var mı?
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir USB 3.0 çoklayıcı buldum. Sizce iyi midir? 150 TL civarında başka tavsiyeniz var mı?
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2021 #2 Markayı ilk defa duydum açıkçası pek güven vermedi. Kaç girişli hub lazım yardımcı olalım?
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 17 Haziran 2021 #3 Xiaomi 150 TL Hocam bulduğunuz üründe 1 değerlendirme var, tavsiyem her zaman çok satılanlardan alınması. Para cebimde kalsın diyorsanız böyle bir ürün daha da buldum. Polygold
Xiaomi 150 TL Hocam bulduğunuz üründe 1 değerlendirme var, tavsiyem her zaman çok satılanlardan alınması. Para cebimde kalsın diyorsanız böyle bir ürün daha da buldum. Polygold
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #4 Xiaomi USB 3.0 Çoklayıcı Hub 4 Port XMFXQ01QM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xiaomi USB 3.0 Çoklayıcı Hub 4 Port XMFXQ01QM arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Xiaomi USB 3.0 Çoklayıcı Hub 4 Port XMFXQ01QM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Xiaomi USB 3.0 Çoklayıcı Hub 4 Port XMFXQ01QM arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 17 Haziran 2021 #5 3 girişten fazla olması yeterli ama klavye, fare gibi cihazlar takılacağı için adaptörlü olması ve usb 3.0 desteklemesini istiyorum.
3 girişten fazla olması yeterli ama klavye, fare gibi cihazlar takılacağı için adaptörlü olması ve usb 3.0 desteklemesini istiyorum.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #6 Zakır Zakır dedi: 4 girişten fazla olması yeterli ama klavye, fare gibi cihazlar takılacağı için adaptörlü olması ve usb 3.0 desteklemesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Adaptörlü olması pek önemli değil. Sizin ilk attığınız da kaliteli değil zaten. Benim attığım Xiaomi yeterli sizin için.
Zakır Zakır dedi: 4 girişten fazla olması yeterli ama klavye, fare gibi cihazlar takılacağı için adaptörlü olması ve usb 3.0 desteklemesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Adaptörlü olması pek önemli değil. Sizin ilk attığınız da kaliteli değil zaten. Benim attığım Xiaomi yeterli sizin için.